Ilyen esetben mi szerepeljen a papírban?
A tartós barátság titka a szoros anyagi elszámolás.
Nevezzétek nyugtának, vagy átvételi elismervénynek.
Írjátok le, hogy ki adta a pénzt és miért, és aki kapja, az aláírásával ismerje el hogy átvette.
Valami ilyesmit:
Alulírott Erős Pista nyilatkozom, hogy 2024. Y. hó Z napján bekövetkezett baleset miatt az ABC-123 frsz-ú gépjárművemben esett kár megtérítésére elfogadtam X Ft készpénzt Nyúl Bélától.
Ezzel a kártérítést rendezettnek tekintem, további követeléssel nem élek az eset kapcsán.
De mi ez a bohóckodás?!
Utólag már nincs mit keresnetek, bizonyíthatatlan!
Gondolom valami olyat aminek nyoma van, hogy utóbb ne legyen vita rajta.
Az is lehet, hogy egy hatszámjegyű összegről beszélünk.
Teljesen meg tudom érteni. Üzletben nincs barátság.
A másik oldalon vannak azok akik papír nélkül akár milliókat is kiadnak, aztán amikor bepalizzák őket, akkor jönnek sivalkodbva, hogy most mit lehet csinálni.
#7: Pont ezt kérdezem, hogy miről? Arról, hogy valaki elismeri a felelősségét? Vagy arról, hogy átadott pénzt? Vagy arról, hogy nem fog harmadik felet, pl. biztosítót bevonni?
Ha már megy a cigánykodás elég sokféleképpen gondolkoznak az emberek, amikor mutyiról van szó
A kérdező leírta az információkat.
A másik fél felesége - vélhetően egyedül neki van ehhez esze a történetben - ragaszkodik hozzá, hogy ha nincs biztosító, vitatkozás, felelősség akkor legalább a pénzátadásnak legyen nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!