Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZ vizsga teljesítése után...

KRESZ vizsga teljesítése után az emailben az állt hogy eredmény: Kö (megfelelt). Jót jelent ez vagy rosszat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy átmentem, de hogy most az eredmény az megfelelt lehet vagy nem felelt meg, vagy van e esetleg egy olyan opció is ami sikerest jelent? Kicsit el vagyok keseredve hogy éppen hogy sikerült, es érdekelne hogy most emiatt másképp leszek e mondjuk kezelve.

ma 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy egybites dolog, vagy megvan, vagy nincs. Sőt, mondok jobbat, ha később mondjuk akarsz más kategóriára vizsgázni, még ha meg is sikerül bukni az elméleten úgy, hogy sehol nem találtad el, kinek van elsőbbsége, akkor sem veszik el a meglévő jogosítványodat, hanem próbálkozhatsz ismételt vizsgával. Siralmas a rendszer. Fejbe kellett volna vágni, aki kitalálta, hogy 75 pontból elég a 65 és mindenen egy egész percet lehet gondolkodni.
ma 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy a viharba lehet a MEGFELELT szót máshogy értelmezni?

Honnan jött, hogy a "megfelelet" szó talán a "nem megfelelt"-et jelenti?

ma 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es felreerted, azt hittem hogy ha valaki pont 65-ot er el mint en, akkor az csak ugymond “at lett engedve” mert hatarerteken van, de ha mar 66 vagy tobb lett volna akkor sikeres lett volna az eredmenye
ma 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
65-tól megfelelt. Pont. Nem fogja a vezetésoktató sem nézni, hogy hány pontod lett. (De azért elvárás lenne, hogy ismerd a szabályokat, akkor is, ha a vizsgán nem sikerült helyesen válaszolni.)
ma 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha át lettél engedve akkor sikeres a vizsga. Vagyis MEGFELELTÉL.

Nem olyan nehéz ezt nem érteni

ma 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
De minek engedtek át ilyen logikával!!
ma 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!