Milyen utvonalon tudok eljutni Nyíregyházáról-Budapestre autóval?
Még nem voltam BP-n,és a XIV kerületbe szeretnék menni.
És kocsival.
M3 autópálya....
Nyíregyen felmész, BP-n lejössz.. és gyakorlatilag a XIV kerben vagy. Hogy azon belül merre szeretnél menni, azt nem tudom. Ez esetben nem ártana egy GPS
M3
Elég sokáig megvoltunk GPS nélkül is, nem? Ha nincs, emiatt nehogy vegyél! Van térkép is, ami talán olcsóbb.
Ha nem akarsz autópályára menni - GPS-t venni ezért igen nagy ökörség lenne - akkor ajánlom a:
www.utvonalterv.hu weblapot a figyelmedbe!
Beírod fentre, ahonnan indulsz, lentre pedig a célt és ha akarod kinyomtatod, ha nem akkor csak kiírod papírra vagy valami ilyesmi. Autópályát is be lehet rajta állítani.
Első vagyok!
Ha a Nyíregyről BP-re jutás is már kérdést igényel, akkor a térkép és az utvonalterv.hu által nyomtatható "Egyenesen 5 25 métert" stb.. szintű leírása igen komoly gondot fog okozni. Ezért javasoltam, hogy nem ártana egy GPS. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy VENNI KELLENE egyet, hanem azt, hogy kölcsönkérni. Ma már annyira elterjedt, hogy körülnézek az irodában, és 5 emberből 4-nek van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!