Aprilisban a Solymári Auchan parkolójában bele hajtott az Autómba egy Autos, ès elhajtott. OK ,30 perc múlva elkapták. Mivel drogot fogyasztott es mas rendörsègi dolga is van,mig nem zárul le addig nem fizet a biztositó. Tudnátok segiteni?
Mivel a rendszer nem engedte,hogy tovább irjam,azert alltam meg a segitsegnèl.
Gondolhadtam volna,hogy egyes Magyar emberektöl ilyen választ kapok.
Nagyon vicces,kivánom Önnek,hogy ha egyszer segitsègre lenne szüksège ezt kapja.
"Mivel a rendszer nem engedte,hogy tovább irjam,azert alltam meg a segitsegnèl."
Lett ott még hely kifejtésnek, csak akarni kellett volna.
"Gondolhadtam volna,hogy egyes Magyar emberektöl ilyen választ kapok."
Mégsem gondoltad. Miért? Mellesleg magyar, mint jelző, kisbetűs.
"Nagyon vicces,kivánom Önnek,hogy ha egyszer segitsègre lenne szüksège ezt kapja."
Nem tudom, a négy válaszoló közül melyiknek szántad a rosszkívánságot, de szerintem nekik van annyi eszük, hogy ha bajban vannak, nem itt várnak csodát.
Na mindegy.
Már itt lent, kommentben is lett volna lehetőséged kifejteni, milyen segítséget vársz a MAGYAR EMBEREKTŐL, de nem tetted meg.
HOGY SEGÍTSÜNK, ILONA?!
6/6Te azert vagy itt,hogy oszd az èszt??Ezzel a kivagyi stilusal nem hiszem,hogy beliebt vagy.
Minden jót kivanok neked.!!!!!!
Alapvetően nem azért vagyok itt hogy osszam az észt, de ha valaki ennyire híján van, szívesen adok kicsit.
Cserébe elfogadok írásjeleket, látom, nálad meg abból van túl sok.
Itt lathatód ,mikor elkapták a figurát,EZek után a rendörsèg kiadott Baleseti tájèkoztatót,amiben az áll,hogy ö a feltètelezett elkövetö.
Mivel több ilyen dolga van,várnom kell allitólag egy tárgyalásra ezt mondják a rendörsègen.Ez sajnos mèg hónapokig eltarthat.
Nem a kezemet kell fogni ,nem olyan "segitsègre 'lenne szüksègem Autómat sem kell összetörni ,csak gondoltam, hogy van valaki akinek hasonló ügye van vagy volt ès tudna tanácsot adni hogy hogyan tovább vagy ezt tènyleg a tárgyalásig ki kell várnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!