Elektromos autóval Szlovákiában?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Elektromos autóval utaznék Szlovákiába. Legfőképpen arra lennék kíváncsi, hogy külföldiként milyen kedvezményeket lehet érvényesíteni. Lehet-e olcsóbban vagy ingyen parkolni, ha igen milyen típusú parkolóhelyeken. Láttam, hogy sok helyen sorompós parkolóban van töltő elhelyezve, itt ugyanúgy kell fizetni a töltés ideje alatt a parkolásért is?
okt. 29. 08:25
2/11 A kérdező kommentje:
Melyik kérdésemre válaszoltál?
okt. 29. 10:49
3/11 anonim válasza:
Láttam, hogy sok helyen sorompós parkolóban van töltő elhelyezve, itt ugyanúgy kell fizetni a töltés ideje alatt a parkolásért is?
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg azt tudod, hogy a nem elzárt parkolókkal mi helyzet?
okt. 29. 11:02
5/11 anonim válasza:
Még olyannal nem találkoztam.
Kamerás rendszerrel kell rendelkezniük, biztonsági okok miatt.
6/11 anonim válasza:
Folytatás: amit hallottam ismerösöktöl, mikor a tátrában voltak, csak egy órán át töltött a töltö (ingyen), de az is fizetös parkoló volt.
7/11 anonim válasza:
De találtam egy térképet. Ha rákattintasz, látod mennyivel tölt, milyen áron és mennyi ideig ingyenes a parkolás.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, működik. Úgy látom, hogy mindenhol legalább az első óra ingyenes.
okt. 29. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!