Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg létezik, és hol van Bp-n?

Tényleg létezik, és hol van Bp-n?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, h Budapesten van olyan hely, ahol megcsinálják a a lejárt jogosítványt úgy, hogy bemész reggel és délutánra kész is van.

Nekem nagyon fontos lenne,mert kamionsofőr vagyok.Nem mehetek el szabira napokra.Budapesttől 300 km-re lakom. Ha tényleg van ilyen hely,megírnátok, hogy hol van??

Köszönöm szépen!

2010. nov. 4. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
faterom kapott ilyen papírt, aszonta amig megkapja a jogsiját azzal vezethet, helyettesíti.
2010. nov. 4. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Bemész az okmányirodába, megcsináltatod, kapsz egy papírt, hogy folyamatban van, avval már vezethetsz. Ha az első jogosítvány volna, akkor nem jó a papír, de a te esetedben el kell fogadniuk.
2010. nov. 4. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Azzal nem vezethetek,megkérdeztem egy rendőrt. Iediglenest lehet kérni,de így is 12.000 ft lesz a jogsi,és nem szeretnék még kidobni 10.000 ftot egy iediglenes papírra.Akkor senki sem hallotta,h létezik ilyen hely Budapesten?
2010. nov. 4. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam ilyenről és nem is tartom valószínűnek, hogy létezik. A jogosítványt - ha jól emlékszem - az Állami Nyomda készíti, az átfutási ideje kb. két hét. Eléggé nehéz megoldani, hogy a te igénylésed soron kívül érkezzen be és hirtelenjében állítsák át a plasztikkártyát nyomó gépsort, hogy beleférjen.

De mi lenne, ha a jogosítvány lejárta előtt kb. 2-3 héttel igényelnéd meg az újat és az okmányirodába kérnéd az új jogosítványod kézbesítését? Ez esetben a régivel vezethetsz, amíg érvényes, utána mikor megjött az új, befáradsz érte az okmányirodába. Ennél jobbat nem tudok.

2010. nov. 4. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
igazad van:) köszi szépen
2010. nov. 4. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet kérni gyorsított eljárást - ami a 3 hetes készítési időt 3-5 munkanapra rövidíti. Olyan nincs, hogy reggel leadod estére kész van.
2010. nov. 6. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike,én is csak hallottam,azért kérdeztem itt rá,hátha igaz esetleg.
2010. nov. 7. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!