Átver az autós oktatóm?
Nem úgy szokott lenni, hogy egy órában kb 45 perc vezetés van? Nálam anno így volt, ezt előre meg is beszéltük.
Ha amúgy már felkészültél a vizsgára és csak a km hiányzik, akkor menjetek ki autópályára és hamar meglesz.
Ha még nincs meg a tudásod a sikeres vizsgához, akkor ne foglalkozz a kilométerrel.
Nem, a legtöbb helyen 45 perc az "óra".
De gondolom ez a szerződésben is benne van, csak nem olvastad el...
Mit írtál alá?
Ja azt nem tudod, de biztosan lehúznak, átvernek :D
Szerintem mindenhol 45 perc egy óra vezetés. A tanóra sem 60 perc
Én nyáron vizsgaztam. Egy óra 50p volt,tehát 1 óra 40 percet mentem. Km kb senkinek nincs meg 30 óra alatt,pláne,ha benazik. Kisutcakban bolyongva meg parkolást gyakorolva jó,ha 20 km összejön egy alkalom alatt.
Én 2x voltam pályázni/orszagutazni és simán meglett a km. De lássuk be,hogy nem azzal gyakorolsz,hogy mész egyenesen 100zal,hanem ha városban gyakorolsz minél többet megállni,elindulni és 30-50 között haladsz,folyamatosan 1-3 között valtogatva.
Ha oktató lennék és a diakomnak nem mennek ezek az alapok + manőverek,én sem a km gyűjtésre mennek és vinnem pályázni.
Álljunk meg egy szóra!
Te diák vagy.
Neked 45 perc egy tanóra.
Munkahelyen van az, hogy egy óra az 60 perc.
Sajnos.
50 perc. Sok pszichológusnál is ennyi az "óra". Én A kategórián kerek 2 órás órákra jártam, melybe beletartozott az, hogy az elején kartont töltöget az oktató, ha új a tanulópartner, elmondja a tudnivalókat, kicsit bemelegítünk, végén átbeszéljük a történteket, tehát nettó simán nem volt több mint 100 perc.
B kategóriánál meg célzottan útvonalakat mentünk, 2-3 diák + oktató az autóban, egész délután vezettünk felváltva 2-2-3 "órákat", mindenkinek annyi volt "egy óra", amennyi idő alatt az adott útvonalon végigment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!