Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha kidöntöttem egy kresz...

Ha kidöntöttem egy kresz táblát, be jelentsem valahol?

Figyelt kérdés
szept. 26. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Szabályok szerint hivatalosan igen. Amúgy pedig ne. Nem megköszönik hanem megb@sznak.
szept. 26. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Következmények nélküli ország.
szept. 26. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mérlegelnék....

Ha Stop tábla vagy macisajt akkor bejelenteném (ha nem tudnám sehogysem visszatenni félig-meddig).

Persze turpisság az lenne benne :D mert nem a helyszínen jelenteném be hanem otthon, hogy "láttam egy kidőlt stop táblát xyz helyen"... nem mondanám meg, hogy én voltam.

Ha valami olyan táblát döntenék ki ami minimális infóval rendelkezik

(vadveszély vagy mondjuk bukkanó) azt én simán lexarnám!

szept. 26. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
#1-es voltam, teljesen igazat adok a ma 14:48-nak jobb mint az én megoldásom!
szept. 26. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk mindez nagyban függ attól is, hogy mindezt látta-e valaki. Mert ha egy nagy kötsög, simán feljelenthet, pláne, ha kamera is vette.
szept. 27. 06:36
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 kidönteni nyilván nem köcsögség, igaz?
szept. 27. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
nem. nem kötsögség. az lehet egy véletlen baleset is. a kötsögség az, hogy utána ha bejelented még netán veled fizettetik ki. na ez a kötsögség.
szept. 27. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, felelősséget nem kell vállalni. Nem adta ki a kanyar, szemedbe sütött a nap, szült az asszony, szar zene ment a rádióban, tektonikus földmozgás dobta eléd a táblát. Az egész köcsög világ azon van, hogy veled fizettessenek ki olyat, amihez semmi közöd, ott se voltál, az autó önvezető módban volt. Az önkormányzat meg jobb esetben kap egy bejelentést, hogy valami paraszt megint kidöntött egy táblát, lehet levonni a költségvetésből, rosszabb esetben egy baleset után értesülnek róla.
szept. 29. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 09:42

Ezt úgy mondod mitha életedben nem hibáztál volna,de elismerjük, mi szinte naponta követünk el kisebb-nagyobb hibákat. Ennek ellenére van annyi hogy nem szaladunk fejjel a falnak.

szept. 29. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy ember pár hónapja elektromos biciklivel nem tudott megállni a lecsukott sorompó előtt, és eltört a felfogató gyengített csavar, a rúd meg leesett a földre.

Jó állampolgárhoz illően a rudat félrerakta, hogy ne menjen rá senki, aztán bement az állomásra, bejelenteni, hogy mi történt. Megadta az adatait is.

Kiment a rendőrség helyszínelni, és jól megbüntették, mert veszélyeztette a közlekedés biztonságát. A MÁV felszámolta neki az új csavar árán felül két ember fizetését, akik kimentek autóval helyreállítani.

Az összegről nincs biztos tudomásom, de egy illető szerint 100 E feletti összegbe került neki a becsületessége.

okt. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!