Ha kidöntöttem egy kresz táblát, be jelentsem valahol?
Én mérlegelnék....
Ha Stop tábla vagy macisajt akkor bejelenteném (ha nem tudnám sehogysem visszatenni félig-meddig).
Persze turpisság az lenne benne :D mert nem a helyszínen jelenteném be hanem otthon, hogy "láttam egy kidőlt stop táblát xyz helyen"... nem mondanám meg, hogy én voltam.
Ha valami olyan táblát döntenék ki ami minimális infóval rendelkezik
(vadveszély vagy mondjuk bukkanó) azt én simán lexarnám!
ma 09:42
Ezt úgy mondod mitha életedben nem hibáztál volna,de elismerjük, mi szinte naponta követünk el kisebb-nagyobb hibákat. Ennek ellenére van annyi hogy nem szaladunk fejjel a falnak.
Egy ember pár hónapja elektromos biciklivel nem tudott megállni a lecsukott sorompó előtt, és eltört a felfogató gyengített csavar, a rúd meg leesett a földre.
Jó állampolgárhoz illően a rudat félrerakta, hogy ne menjen rá senki, aztán bement az állomásra, bejelenteni, hogy mi történt. Megadta az adatait is.
Kiment a rendőrség helyszínelni, és jól megbüntették, mert veszélyeztette a közlekedés biztonságát. A MÁV felszámolta neki az új csavar árán felül két ember fizetését, akik kimentek autóval helyreállítani.
Az összegről nincs biztos tudomásom, de egy illető szerint 100 E feletti összegbe került neki a becsületessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!