Van valahol ingyen letölthető egész budapest utcatérkép(offline) nem mobilos változat?
Kész letölthető képfile formátumú teljes Budapest térkép valószínű nincs, mert értelme sem sok van.
> kell egy progi amihez kell egy progi amihez kell egy progi :(
Ha térképet akarsz csinálni, akkor bizony térképet kell csinálnod.
ezt birom a gyakoriban hogy a végén az én #urva anyámat :)
egyébként titkos dologra kell vajon mire
Drága életem! Feltettél egy kérdést, amire mi igyekszünk a lehető leghasznosabb választ adni. Ám ehhez kellene a te támogatásod, és nem a trágár beszólásod.
Egy használható pixelgrafikus kép natív mérete legalább 140 megabyte. Én 7087×787 pixellel számoltam, de nem szentírás.
Nagy arccal beszóltál nekem, hogy papírtérképen is lehet keresni. És valóban. Pl., ha semmit nem tudsz, csak mondjuk Kossuth utca, hogyan találod meg a térképen? Mennyi idő végigböngészni egy Budapest térképet? Akár több óra is lehet.
De ott kapsz segítséget, mert fel van osztva a térkép négyzethálóval, és egy egy négyzetet betű és szám jelöl. A hátoldalon van egy névjegyzék, és ott megtalálod, hogy Kossuth utca C4. Akkor csak a C sor 4. oszlopában kell nézelődnöd.
Tehát ehhez a hatalmas képállományhoz kellene egy ilyen jegyzék is.
És az egész nem tudna többet, mint a papír alapú.
Vektorosat meg szép számmal találsz nélkülünk is. Hogy mást ne mondja a Google térkép.
Mi a végcél? Nyomtatás vagy offline eszközön böngészés? Csak mert nagyon nem mindegy.
Én meg az ilyen kérdezőket bírom, hogy egy elég speciális cucc kell neki, de természetesen 0 Ft-ba kerüljön, ne kelljen hozzá 2-nél többet kattintani és félszavakból találjuk ki, hogy pontosan mire gondolt a költő. Hát, ilyen nem lesz.
Egy ekkor kèpformátumú tèrkèp ilyen rèszletesèggel minimum 200-300 megabájt, abba meg beledöglik a legtöbb telefon (gondolom ha ilyen ingyen netmentes kerülő megoldások kellenek, akkor nem is az aktuális jelenèvi zászlóshajó telefonmodell lesz a vas alatta)
Szóval szerintem sincs erre megoldás.
A Mapy.cz-t keresd.
Még a turistautak is rajta vannak. Iszonyat profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!