Defektgátló folyadék SLIME belsőbe 250ml ,erről mi a véleményetek?
Elektromos kerékpárba szeretném használni mert ha defektet kap a vasalgin akkor mindent le kell bombázni hátul.Sztender,fékdob,lánc,rögzitő csavarok és úgy kell mozgatni a hátsókereket,hogy a motort hajtó vezetékek ne sérüljenek.Ez kiküszöbölhető ha a vezérlőt kiiktatom ami egy külön dobozba van becsomagolva.Ekkor jőhet a külső gumi levétel és a belső csere.Ha csak foltozásról van szó akkor elég ha sztenderre állitom,külsőgumit egyik oldalon lepattintom aztán már a belsőgumi kihúzhatóvá válik és jőbhet a defektkeresés és stoppolás.Ezt egy héten háromszor is letornáztam.Este haza jőtt asszonykám,közölte az öröm hírt és reggel korán állhattam neki a reggeli tornának ami a defekt javítást tartalmazta.Tele van a hócipőm már vele.Gondoltam,használok valamit ami kiváltaná a reggeli tornámat nyugodt kávézásra.Ekkor erre a valamire ráakadtam de fenntartásom van vele mert számomra ismeretlen és lehet,hogy csak reklámfogás.Tudom,ne fáraszd magad,létezik defektmentes külső gumi.Hahahaaa,már volt rajta aztán fél év mulva cserélni kellett mert borotválkozó gumi lett belőle.Gondoltam,selejtet kaptam,vettem másikat és aztán persze azt is cserélhettem kb fél év mulva.Szerintetek miért lóbáltam a kezembe az 5 kilos samut és miért méregettem a flexet?Kitaláltad!Ocskavassá akartam tenni.Ha nem kellene asszonykámnak már rég megjárta volna az olvasztó kemencét és vagy lavor vagy tál formályában jelent volna meg ujra.Szóval tele van a tele van a ........!
Kiváncsi vagyok a véleményetekre nagyon.De más megoldást is fontolóra veszek ha nem arról szól,hogy cseréljem lánctalpra mert az defektmentes.
Nekem tubeless kerékben van ilyen folyadék, és tökéletesen működik!
DE!
Létezik sima belsőhöz is ilyen, ami nem belső nélküli rendszerhez van. Szerintem érdemes kipróbálni, mekem a túratársaim jókat mondanak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!