Nemsokára jön a vasutas sztrájk de ez még nem minden.Robbantásos fenyegetés érkezett az Auchan Magyarországhoz az eszement áremelkedések miatt,mi lesz itt?
Pár napja forr a levegő az országban. Az emberek halál idegesek és a MÁV dolgozók is sztrájkra, vagy tüntetésre készülnek.Kő keményen huzza le az Auchan a vásárlókat és polgárpukkasztóan pofátlanok az eladók is egyes Auchan áruházakban. Szó szerint kezd bedőlni a kereskedelmi szféra.A Mammuti Sparban több hetes büdös húsokat árulnak a húspultnál,szabályos dög szag árad a boltban. Hamarosan lecsap minden érintett helyen az ANTSZ és a fogyasztóvédelem. Úgy fog hamarosan összeomlani az ország és a kereskedelem mint a kártyavár. Baromi hónapok elé nézhetünk majd.
Mi a véleményetek erről?
na, megint egy összeesküvéses bolsi sivalkodó....
Szerintetek minden össze van omolva, jön a káosz, világvége, stb.
Ezeket a mindenxarista károgókat kellene kitoloncolni az országból.
A mozdonyvezetők nem fognak sztrájkolni. A csapat már réges-régen nem olyan egységes mint annó amikor keményen beleálltak a sztrájkokba.
Emellett a szakszervezetek is le vannak fizetve, bólogatnak, aláírnak bármit amit eléjük tol a vezetőség. Kicsit kajabálnak, színészkednek, nyilatkoznak kettőt a tv-ben de aztán aláírják. Ezért is jöttem el onnan.
Óvatosan kell minden hírt kezelni...tegnap este mondta egy amerikából hazajött informatikus, hogy ott már elszabadult a pokol, de itt is kezdik az álhíreket gyártani tökéletes minőségben..
-mondana egy példát?
-na, azt nem, abból bajom lenne...
A Mammuti SPAR-t én is tudom igazolni. Fertelmes bűz van a húspult körül.
Az Auchan meg sokkal drágább mint volt 4-5 hónappal ezelőtti állapotához képest.
Bedurvultak a dolgok valóban.
Sokan itt a karosszékből nézik a világot és a napi vásárlási és élettapasztalatuk nulla.El vagytok tévedve rendesen öcsém.Nagyon gáz dolgok kezdenek itt kibontakozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!