Ez a kresz könyv bevezetőnek jó lesz?
Figyelt kérdés
2014-es kiadás. Vagy újabb könyvet kellene beszerezni?
A közeljövőben tervezek jogosítványt szerezni.
Gondoltam beleolvasok egy kresz könyvbe, hogy nagy vonalakban tudjam mifán terem a vezetés.
aug. 10. 22:30
1/2 anonim válasza:
Teljesen jó, 2014 óta nem volt érdemi változás a kreszben.
2/2 anonim válasza:
Szia. Én 2015-ben iratkoztam be B kategóriára, akkor már volt E-learning, valamikor akkor tájt jött be. Én mielőtt beiratkoztam jogsira, már előtte fél évvel gyakoroltam, sőt inkább megtanultam a KRESZ-t A-tól Z-ig. Kaptam én is egy kresz könyvet anyukámtól, az akkori legfrissebbet, és számtalanszor kiolvastam. És amikor beiratkoztam tanfolyamra, én 2 nap alatt le is zavartam az e-learning-et. A vizsgám elsőre sikerült, maximális, tehát 75/75-ös pontszámmal. Szóval érdemes venni egy ilyet és megtanulni, és nem lesz benned stressz ha mész vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!