Költöztető cégek általában vállalják hogy 2 utast is vigyenek?
Figyelt kérdés
júl. 28. 13:08
2/9 anonim válasza:
Pedig nemzetközi költöztetésnél nagyban növelné a bizalmat, ha be lehetne ülni melléjük.
3/9 anonim válasza:
Tételezzük fel hogy normál költöztetőcéget akarsz megbízni. Azoknál azért általában a sofőr mellett van egy másik emberke is, hogy ketten cipeljék a bútorokat, akkor viszont a sofőrfülkében már csak egy szabad hely marad. Hova ültetnél te ott két utast?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát egy nagyobb személyautóba is befér minden, csak ilyen koliba beköltözés szintű dolog, nem kell platós kocsi.
júl. 28. 19:21
5/9 anonim válasza:
És akkor minek költöztetős cég...? Gondolod szóba állnak veled 3 kartondoboz meg egy bőrönd miatt?
7/9 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy fér bele egy 9 személyes autóba hogy az utastér is tele lenne, mi már nem férnénk be.
De láttam több vállalkozónál hogy hirdetik hogy kisebb fuvarokat is vállalnak személyautóval, utánfutóval.
Na mindegy, akkor rájuk írok.
júl. 28. 22:38
8/9 anonim válasza:
"Na mindegy, akkor rájuk írok."
Tyűhh, micsoda eredeti ötlet.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak nem akartam hogy hülyének nézzenek, azért kérdeztem meg hogy mennyire szokványos.
júl. 28. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!