Mi volt a legritkább rendszám amit láttatok?
Litvániában szíriai rendszámú kamion.
Volt a raktárban egy angolul beszélő srác azt mondta, hogy a használt ruhát hordják haza tonna számra.
Maga az ország (Románia) nem lenne annyira különleges, de egyszer láttam Nyíregyházán egy TR kezdetű román rendszámot, ami Teleorman megyéből származik, Dél-Romániából, a bolgár határ mellől.
Azóta gondolkodom, mit kereshetett ott .
4
szaros 800-900 km-ről beszélsz
ez egy kamionnál ló**sz, mi ebben olyan extra?
#5-#6 A válaszaitok jelentésre kerültek. Egyrészt pitiáner a stílusotok, másrészt analfabéták vagytok. Semmi keresnivalótok nincs.
A kérdező szubjektumot kérdezett. Nekem ez a teleormani rendszám. Ennél ritkábbat még nem láttam. Sem spanyolt, sem feröer-szigetekit, sem kínait.
Az, hogy lepontoztazok, szintén a nyomorotokat mutatja. Hasznos választ adtam a kérdezőnek, hiszen megválaszoltam, mi a legritkább rendszám, amit láttam. Legfeljebb abban az esetben lenne nem hasznos a válaszom, ha bizonyítanátok, láttam már teleormaninál messzebbi járművet is - ebben az esetben sem a kérdező szándékos megtévesztéséről lenne azonban szó, hanem puszta tévedésről.
Hihetetlen, hogy ilyen írástudatlan pondrok válaszolgathatnak gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!