Általában mennyi idő kell ahhoz, hogy a sikeres elsősegély vizsga eredményét felrögzítsék az online rendszerbe?
Tegnap tettem le Szegeden az elsősegély vizsgát, és már csak ez hiányzott a jogosítvány kiállításához.
Az ügyfélkapun keresztül előzetesen rendelkeztem az okmány automata kiállításáról, így várhatóan amint feltöltik a rendszerbe az eredményt, kapnom kell az SMS-t a vezetési jogosultságról. Valakinek van tapasztalata ezügyben? Előre is köszönöm!
Igen, azt tudom, csak ki akartam hagyni a sorbanállást, ha már egy online rendszer van erre.
Csak azt hittem, hogy ott helyben felrögzítik az eredményt a vizsga után. :p
Ha van rá lehetőség, hogy online intézzem, akkor miért is ne? :)
Gondoltam tök jó, hogy így fejlődik az okmánykiállítás.
Egyébként az első kiállítás tudtommal ingyenes függetlenül attól, hogy online vagy személyesen intézed.
Szi
tudom már régebbi a kérdés de semmi informáciot nem találtam eről és én is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok,tegnao vizsgáztam és 2gyerek mellet nekem kényelmesebb kihagyni a sorbaállást. Neked mennyi idő volt? Gondolom a hétvégét elfelejthetem hogy mozdul valamerre az ügy
Válaszodat köszönöm szépen
Szia, bocsi a késői válaszért, remélem már vezethetsz azóta :D
Nekem végül 2 nap kellett, ha jól emlékszem, és jött az SMS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!