Akinek ritka/egzotikus autója van (Supra, Ferrari, RR, Bugatti stb) azt nem irritálja, hogy az emberek fotózkodnak mellette, és néha még neki is dőlnek?
Figyelt kérdés
Nekem csak triumph Street triplem van, ami nem egy kifejezetten drága és ritka bringa, de nagyon zavar, hogy random emberek a parkolóban csak úgy fogdossák anélkül, hogy megkérdezzenek.júl. 20. 14:35
1/4 A kérdező kommentje:
Nem túl sokat motorozok, évi kb 4-5e km, de így is minden évben volt 2-3 paraszt, aki összetapogatta miközben pózolt mellette. Olyan is volt, hogy egy apuka a nyeregbe ültette 7 év körüli fiát, hogy lefotózza. Mindezt úgy, hogy egyiket sem ismertem, és meg sem kérdeztek.
júl. 20. 14:44
2/4 anonim válasza:
A testőreim intézik az ilyen embereket.
3/4 dirtboy válasza:
Nem tudom merre felé élsz de én még ilyet nem láttam soha. Se az én motoromat nem fogdosta senki se luxus vagy sport autókat nem láttam még hogy tapogatnák az emberek. Általában videókban látni hogy pózerkodnak félig a kocsin ülve a csajok aztán jön a tulaj stb de azok mind megrendezettek.
A street triple amúgy nem olyan elterjedt, nem annyira az én izlés világom a külseje de a 765rs és 1200rs már egész pofás és k urva jó kanyarvadász motorok és szerintem egész ritka is.
4/4 anonim válasza:
Kiállítás, autós rendezvény kivételével soha senki nem fogdosta össze. Vagy legalábbis nem vettem észre.
De ott aztán minden állatfajt összefúj a szél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!