Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy politikus a traktorosokkal...

Egy politikus a traktorosokkal szembeni türelemre hívja fel a figyelmünket. A hozzászólások jelentős része fröcsög. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

A kommentelők azt írják, "nehogy már én legyek feltartva" meg "ha látja, hogy hosszú kocsisor van mögötte, álljon félre".

Szerintem ezek igazi tapló f0$darabok, akik azt hiszik, értük van minden az utakon. Nulla tolerancia, nulla józan ítélőképesség (nem a traktor miatt ragadnak be, hanem a WC-re is kocsival járó szembeforgalom miatt). Az ilyeneket kiszűrhetné egy pszichológiai teszt, jobb lenne nem találkozni velük az úton.

Mi a véleményetek?

2024. júl. 18. 07:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem elég segítőkészek a traktorosok.

Nem tud félreállni, mert akkor sehova sem jutna el. Hiába engedne el x autót, utána megint állnának mögötte, hiszen gyorsan utolérik. Ha van forgalom.

Ha nincs nagyon forgalom, akkor meg nincs torlódás, lehet előzni, és nem tart fel igazán senkit sem.

A szélesebb gépek vezetői szoktak arra figyelni, hogy ha előzik őket, akkor lehúzódnak, hogy elférjen az autó.

Legalábbis én eddig így tapasztaltam.

2024. júl. 18. 09:29
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

"Húzódjon félre egy buszmegállóba"

Úgy tudom, hogy ezt bünteti a kresz.

2024. júl. 18. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
#12 Azt is, hogy 80 kiló sarat felhordjanak az úttestre, de hát az sem nagyon érdekli őket.
2024. júl. 18. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Fröcsög a plebsz leginkább, attól függetlenül is, hogy lehet bosszantó traktor, kombájn az úton, ugye "vánszorog" egy autóhoz képest. Ugyanezek a szerintük őket "feltartó" autósokra is fröcsögnek máskor, mert akkor, hogy menjen 100-al a kanyarokban.... Sok az idegbeteg állat az utakon akik az anyjukra is rávezetnék a vezérbikát azért a kis "előnyért".
2024. júl. 18. 10:58
 15/23 anonim ***** válasza:
30%
ma 10:16 Ebben is van igazság, bár nagy részük megpróbálja letakarítani a nagyobb darabokat. Felsikálni biztosan nem bírják. Az azért hagy kérdezzem vissza: H az úttesttől távol bármilyen mezőgazdasági munkát végeznek és elkapja őket egy vihar, hogyan hagyják el a területet?
2024. júl. 18. 11:14
 16/23 anonim ***** válasza:
35%

Magyarok vagyunk, tehát alap, hogy mindenki mindenkire fúj; mindenkinek igaza van; mindenki munkája fontos, de akkor is be kell szólni a másiknak; a magyarnak a pénz mellett az autó is egy Isten: tehát ha már van egy tragacsom, akkor az mindenféleképpen ugatásra késztet a másikkal szemben.

"Több tiszteletet! Több tiszteletet!".

2024. júl. 19. 07:06
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

ma 07:06

Próbálom keresni az összefüggést amit ide írtál, és a kérdés között nem találom. Ezzel kinek és mire válaszoltál?

2024. júl. 19. 07:24
 18/23 anonim ***** válasza:
45%

Politika...

Mit vársz, fröcsögés megy mindenhol, nem a post értelme miatt, hanem mert egyik vagy másik oldalon álló emberek mindenbe bele akarnak kötni...

2024. júl. 19. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, azt is szidják, aki nem bírja megelőzni a traktort, csak egy kietlen egyenesben, mert kevés a lóerő. És ő is feltartja a sort.
2024. júl. 19. 13:56
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
"Pl a traktorok által tönkre tett utakat, nem a benzin árából finanszíroznák, mert így a személyautók tulajdonosai fizetnek olyan utak amortizációjáért, amit személyautóval az életbe nem tudnának tönkre vágni..."
2024. júl. 20. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!