Egy politikus a traktorosokkal szembeni türelemre hívja fel a figyelmünket. A hozzászólások jelentős része fröcsög. Mit gondoltok?
A kommentelők azt írják, "nehogy már én legyek feltartva" meg "ha látja, hogy hosszú kocsisor van mögötte, álljon félre".
Szerintem ezek igazi tapló f0$darabok, akik azt hiszik, értük van minden az utakon. Nulla tolerancia, nulla józan ítélőképesség (nem a traktor miatt ragadnak be, hanem a WC-re is kocsival járó szembeforgalom miatt). Az ilyeneket kiszűrhetné egy pszichológiai teszt, jobb lenne nem találkozni velük az úton.
Mi a véleményetek?
Szerintem elég segítőkészek a traktorosok.
Nem tud félreállni, mert akkor sehova sem jutna el. Hiába engedne el x autót, utána megint állnának mögötte, hiszen gyorsan utolérik. Ha van forgalom.
Ha nincs nagyon forgalom, akkor meg nincs torlódás, lehet előzni, és nem tart fel igazán senkit sem.
A szélesebb gépek vezetői szoktak arra figyelni, hogy ha előzik őket, akkor lehúzódnak, hogy elférjen az autó.
Legalábbis én eddig így tapasztaltam.
"Húzódjon félre egy buszmegállóba"
Úgy tudom, hogy ezt bünteti a kresz.
Magyarok vagyunk, tehát alap, hogy mindenki mindenkire fúj; mindenkinek igaza van; mindenki munkája fontos, de akkor is be kell szólni a másiknak; a magyarnak a pénz mellett az autó is egy Isten: tehát ha már van egy tragacsom, akkor az mindenféleképpen ugatásra késztet a másikkal szemben.
"Több tiszteletet! Több tiszteletet!".
ma 07:06
Próbálom keresni az összefüggést amit ide írtál, és a kérdés között nem találom. Ezzel kinek és mire válaszoltál?
Politika...
Mit vársz, fröcsögés megy mindenhol, nem a post értelme miatt, hanem mert egyik vagy másik oldalon álló emberek mindenbe bele akarnak kötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!