Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet vásárolni selejtezett...

Lehet vásárolni selejtezett lime, tier, bird, stb... rollereket?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy vennék egy ilyen rollert (amit mondjuk esztétikai állapota miatt selejtezzek) és felújítanám személyes célokra. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ilyen rollert?

júl. 14. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg lehet-pár éve láttam ilyen hirdetéseket a Marketen ahol tucatjával/50-100-asával árulták őket-de mindből a flottás cég előbb kiszedte a nélkülözhetetlen alkatrészeket a pl. ami GPS nyomkövetéshez kell stb.ami nélkül nem működik rollerként sem.Talán még aksi sem volt bennük mert azokat is másra használják/máshol,külön adják el.

És valszeg nem adnának hozzájuk töltőket sem mert valami központi spéci töltővel töltik őket egyszerre,nem egy konnektorossal.

Ezért nem látsz az utcán privát használatban ex.közösségi rollereket.

júl. 14. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Egy vezérlő bele nem drága és előző rolleremből van bele aksim. Utánanézek. Köszi a választ!
júl. 14. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, elég szakadt Lime-okkal találkoztam, hogy arra ne bazírozz, hogy van rajta egy karc és egyből elpasszolják tizedáron.
júl. 14. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk Mol limo és GreenGo autókat sem láttam még leselejtezve eladásra hirdetve-pláne olcsón-pedig már biztos cseréltek néhányat.

Akik a tűzhöz közel vannak lehet hogy megkaparintották őket...

júl. 14. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig időnként össze lehet futni velük, pl. amikor a CLA Merciket selejtezték ki.

júl. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!