Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért ennyire drága a helikopt...

Miért ennyire drága a helikopter pilóta képzés?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék pilóta lenni, ezt csak kíváncsiságból kérdezem.

Elég jól keres egy tapasztalt pilóta, de az engedélyekhez minimum 40 ezer € kell. Plusz idő és tapasztalat, de ez minden karriernél igaz. Inkább arra gondolok most, hogy kifejezetten tehetősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt a pályát valaki választhassa vagy kölcsön. Esetleg ott a sereg, ha jól tudom ott ingyenes, de az megint kockázatos.

És ugye az elhelyezkedés sem egyszerű, főleg kezdőként nem.

Itt most én látok valamit rosszul vagy ez tényleg így van?

júl. 14. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Például mert sokkal nehezebb a képzés, képzett oktató kell oda nem holmi autósoktató. Másrészt sokat kell repülnöd a helikopter meg elég sokat eszik.
júl. 14. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Több száz liter üzemanyagot esznek óránként. Azért.
júl. 14. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kicsit is belegondolsz, hogy a gyakorlatban milyen költséges csak a repülési órák kivitelezése már megérted. A többiről nem is beszélve
júl. 14. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, hogy mennyit is fogyaszt egy helikopter, még egy kisebb is. Így már érthető. De akkor is rengeteg pénz kell hozzá, hogy ezzel pénzt lehessen keresni. Érdekes.
júl. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!