Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan javíthatnám a reflexem?

Hogyan javíthatnám a reflexem?

Figyelt kérdés
Két autónk van, egy 1987-es Kadett, és apámmal a kertbe gyakoroltuk a vezetést, a vezetés szuperül megy, csak ha apám mondta, hogy hírtelen fék akkor nemtom reflexből csak a féket nyomtam le, és a kuplungot nem (én hülye tudom), de ez nem megy csak, 16 és fél éves vagyok, Van egy Logitech G25ös kormányom ott meg nagyon jól megy hírtelen fékezéskor a kuplung is, való életbe meg nem sajnos...azt akarta apám szimulálni h egy kutya vagy valami kiszaladt elém és hogy mit csinálok...
2010. okt. 31. 19:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Elindulás, parkolás, 3as megfordulás, 2 autó közé(igaz h banános doboz közé de be tettem az autót) csak nemtom hírtelen mikor kb fél mp-em sincsen a gondolkodásra akkor csak a féket nyomom be tövig, kuplungot meg nem (nemtudom mitől lehetek ekkora egy bánat) az bánt a legjobban, hogy apámon láttam h csalódót hogy nem tudtam mit kell tennem.... :(
2010. okt. 31. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
ez nem reflex, hanem rossz beidegződés...
2010. okt. 31. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Igaz, én nem ilyen voltam, de a legtöbb kezdőnél előfordul ez a jelenség, nagy valószínűséggel ettől a jogsid ugyan úgy meg lesz, én azt mondom egy nagy vészfékezésnél inkább fulladj le, mint, hogy a kuplung miatt esetleg a féket ne nyomdd elég erővel, aztán idővel úgy is reflexből fog menni a kuplung nyomása is.
2010. nov. 1. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Vészfékezésnél nem mindegy hogy lefullad-e az autó vagy nem? Engem nem igazán érdekelne.
2010. nov. 2. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy lefullad-e mert nagyon nem tesz jót a katalizátornak és a motornak.
2010. nov. 2. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

"Vészfékezésnél nem mindegy hogy lefullad-e az autó vagy nem?"

nem mindegy. Ha nem jár a motor nincs fékszervó... Azt hiszem tovább nem kell ecsetelnem... :P

2010. nov. 2. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

"nem mindegy, hogy lefullad-e mert nagyon nem tesz jót a katalizátornak és a motornak."

Teljesen mindegy neki...

2010. nov. 2. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
nem teljesen mindegy, mert pl ötös sebességbe (ami a legvalószínűbb, hisz alacsonyabb sebsségnél nem kell akkorát fékezni) lefulladás után az autó tovább gurul olajozás nélkül és a katalizátorba is ha nem is egyből de idővel eljut az a keverék aminek a motorba el kellett volna égnie.
2010. nov. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!