Utas szállitó hajóknál a két oldalán csak pár darab csónak szerü valamit látok, abba hogy fér el minden utas ha el kell hagyni a hajót?
Figyelt kérdés
Sziasztok ezt sose tudtam, hová tenni, https://www.youtube.com/watch?v=GY8KNq565Co itt is ha megnézitek, csak pár darab mentőeszköz lóg mindkét oldalon, abba befér az összes utas/személyzet? köszi2024. jún. 24. 18:17
1/3 anonim válasza:
9 darab egy oldalon plusz valószínű 9 a másikon is. Amúgy nagyok ezek a mentőhajók, nézd meg másfél emelet magas. 150-200 ember simán el fér egyben, plusz valószínű vannak még felfújhatók is.
2/3 anonim válasza:
Látszik a videóban hogy a sor elején ott vannak a kapszulák a felfújható mentőcsónakoknak. Nyilván van hely minden személynek hisz akkor nem is kerülhetne forgalomba a hajó.
3/3 A kérdező kommentje:
1-2 én még nem voltam ilyen hajón , igy élőbe nem láttam a videón meg nem tudtam mit nézzek. Nem tudtam szemre megbecsülni a mentőeszközök méretét, és nem is számoltam meg. köszi :)
2024. jún. 24. 18:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!