Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos roller vagy 50-es...

Elektromos roller vagy 50-es robogó ha csak évente 1szer használom?

Figyelt kérdés

Külföldön lakom és évente 1szer kb 4 hétre hazautazok Magyarországra meglátogatni a rokonokat, barátokat. Kis városról van szó ahol nincs jó tömegközlekedés és mivel csak repülővel tudok menni, ezért nincs velem a saját autóm.

Egyszer béreltem autót de a mai árakon kb 250 ezer forint alatt nem úsznám meg a bérlést és igazság szerint csak rövid távokra megyek főként, ha hosszabb távra kell mennem akkor a szüleimét tudom használni. Nem fizetek napi 10 ezer forintot bérlésre, inkább azt a pénzt olyan dolgora költöm ami egyszeri befektetés és minden évben tudok vele közlekedni.

Ha vennék egy biciklit otthon akkor az lenne a legolcsóbb megoldás de olyan lenne jó amit nem kell hajtani.

Egy használt robogó kb 150-200 ezer körül jó lenne, volt is régen robogóm, így tudom mire kell számítani. Az árukat jól tartják ugy vettem észre és szerintem az állásban sem menne tönkre, nyilván a benzint leengedném belőle mielőtt elteszem. Van is hely a szüleimnél a garázsban ahol régen is tároltam a robogómat.

Van itt kint egy elektromos rollerem és gondoltam rá hogy elviszem magammal de a légitársaságok nem engedik a nagy kapacitásu akkumulátor miatt. Magyarországon vennék egyet pl 120 ezer forintért de a kérdés hogy meddig bírja az aksi mert tölteni kell időnként és mint tudjuk bármelyik aksiról is legyen szó, néhány éven belül csökken a teljesítménye és a végén cserélni kell ami nem olcsó.

A robogó felé hajlok de ha valakinek van ötlete, tanácsa azt szivesen meghallgatom.

Soha nem megyek télen, igy az nem fordulhat elő hogy egyik évben az utazáskor nem tudom használni a hideg idő miatt.

2024. jún. 15. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján csakis robogó/moped...

...ráadásul

akár berúgós is lehet, mert az önindító aksiját is tölteni kell.

járj szerencsével.

2024. jún. 15. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden választ töröltetsz ami nem azt írja amit megálmodtál? Légy szíves zárójelbe írd le mit akarsz hallani és azt fogjuk írni neked.
2024. jún. 16. 09:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak a provokalo valaszokat jelentem
2024. jún. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!