Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nálunk miért nincsenek olyan...

Nálunk miért nincsenek olyan motorizált bevásárlókocsik a nagy szupermarketeknél mint az USA-ban?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon hasznos lenne ha Tescoban, Auchanban elérhető lenne ilyen szolgáltatás. Időseknek, nehezen mozgó embereknek, erősen túlsúlyosoknak megváltás lehetne.

jún. 5. 15:40
 1/6 anonim válasza:
92%

Ha így növekszik az elhízottak aránya előbb utóbb ide is eljut ez a technológiai vívmány ne izgulj.

Amúgy amcsik alapból is kevesebbet mozognak mert mindenhova kocsival kell járniuk (nincs vagy szar tömegközlekedés, de legalább minden messze van egymástól)

jún. 5. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
jún. 5. 15:51
 3/6 bazaltkaroly ***** válasza:
58%
#1 Meg azért is, mert az életeik nagy részének a fő alapanyaga a tíz kiló cukor.
jún. 6. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, Magyarországon nagyobb az elhízottak aránya, mint az USA-ban, de most nem néztem utána hogy tényleg így van-e.

Inkább az az oka, hogy a magyar boltoknak kevésbé van ilyesmire pénze.

jún. 11. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
van viszont házhoz rendelés
jún. 12. 18:02
 6/6 anonim válasza:

Szerintem olyan statisztikát érdemes nézni ahol a súlyosan elhízott embereket nézik. Mert én is tulsulyosnak szamitottam a 66 kilómmal a testtömegindex szerint, de nem voltam még benne az elhízott kategóriában. És az elhízottak is vannak fokozatai. Az USA meg pont arol híres hogy az elhízottak aránya nagyon magas.

Ezeknek a hipermarketeknek a tulajdonosai nem mindig magyarok, de mindegy is mert rengeteg bevételük van. Ők milliárdosok. Biztos telne motoros bevasarlókocsira.

De nekem fura hogy ezt nem lopják el. Mindenhol vannak lopósok.

jún. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!