Melyik a legszabálytalanabb, csürhe banda eközül a 3 közül szerintetek? Motorosok, biciklisek, vagy elektromos rolleresek?
Megyeszékhelyen lakok, nálunk tapasztalataim szerint a motorosok viszik a prímet. Jobbról előznek menet közben egy sávon belül, a záróvonal és a sebességkorlátozás egy nem létező dolog számukra, mennek az ember s*ggébe, mit neked követési távolság...?
Biciklisek, e-rolleresek, ők nyilván nem tudnak olyan gyorsan menni, mint a motorosok, de mennek árkon-bokron, keresztül-kasul mindenen, nem rikta, hogy mennek, mint az őrültek a járdán.
Ti hogy látjátok?
Ebben a sorrendben, visszafelé.
Rolleres > biciklis > motoros
Ha már sorrendről beszélünk, nem tudom nálunk a motorosok után melyik következne. Vannak ezek a bérelhető rollerek, időnként kibérli egy futóbolond és flangál vele az autók közt, de halvány lövése nincs a Kresz-ről. Életveszély. Aztán elcsapják, és még ő lesz felháborodva. Mondjuk ugyanez a bringásokra is igaz.
Motorosok, írtani kellene az összeset.
Utánuk a quadosokat.
Deviáns, hulladék banda, aljas felfogással.
Jó sok nyergest az összesnek.
Bringások, rolleresek nekem nem ártottak, nincs bajom velük.
Ha nem találkoztál minddel, akkor nem is tudod megmondani, így csak az előítélet beszél belőled. Egyébként én az autósokat is beírtam volna a listába.
#6 Biztos nyugodt, biztonságos sofőr lehetsz ilyen mentalitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!