Mennyire gáz férfiként egy Női kerékpárral közlekedni?
Ami még ráadásul barna!
Egyre nehezebben használom a férfi kerékpárom. Fájnak a lábaim, és így a fel és leszállás nagy kihívás. Tehát kénytelen vagyok vagy Női kerékpárt használni, vagy kevesebbet bringázni.
.... csak legalább fekete lenne ... :(
Köszönöm ismételten a megerősítést.
Én is le fogom sz@rni, mit gondolnak, mert nincs más választásom. Viszont kíváncsi voltam mi az általános vélekedés erről a kérdésről. Mert nem csak kisfiúk gondolják hogy "gáz", mert közel hetvenes éveiben járó ismerősöm tette a bogarat a fülembe, mert szerinte bu z is a Női bringa. Igen, engem sem érdekel, de csak ott motoszkált a kérdés.
Amúgy 52 vagyok, és megyei jogú városban fogom csapatni vele. Robogóm nincs, mert a 140 kilómmal azt is gáznak érzem :)
De megnyugtattatok, nyugodt szível veszem meg a női bringát. A festékspray ezért nem játszik. Az új bringának nem esik neki az ember azonnal egy festék sprayjel. :)
És ugye ép most olvasom Duke81 #10 válaszát! :)
ezek szerint nem csak az öreg érezte b uz isnak a Női bringát! :D
A 10-es nemcsak erősen homofób, hanem erősen buta is.
A 70-es ismerősöd szintén.
Hogy jön a nemi irányultság a biciklihez?
Akkor a nő, aki férfivázassal megy, az leszbi? Pff
Semmi gond nincs vele. Sok férfit látok női vázas biciklin.
Egyébként megértelek, én nő vagyok és 55 éves, egy elvileg női, de inkább uniszex vázas bringám van (a felső cső kicsit magasabban van a szokásosnál) és bizony nem pattanok már úgy fel rá, mint 20 évesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!