Szabadban tartott biciklinem mennyire árt, ha szarrá ázik egy több napos esőben?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 16. 21:37
1/13 anonim válasza:
Semennyire.
Közlekedés közben is érheti víz, és nem megy tönkre.
Nyilván hónapokig nem érdemes így tárolni, mert akkor tényleg berozsdásodik.
2/13 anonim válasza:
Vegyél egy bicikli takaróponyvát
3/13 anonim válasza:
A bringa teli van rozsdásodásra hajlamos alkatrészekkel, érdemes kerülni a hosszabb rohasztásokat.
4/13 anonim válasza:
Inkább add nekem, én vigyázok rá.
5/13 anonim válasza:
dezsvírem én a 7. emeltre cipeltem fel mindig, mert féltettem, szépen betoltam a szobámba. :D
Van ilyen falra akasztós verzió, még tájkép helyett is funkcionál a bringa. :)
6/13 A kérdező kommentje:
Tartanám én benn, ha lehetne, de hát a főbérlőnek sajnos nem felel meg... a baromállatja.... sajnos ez van.
2024. ápr. 17. 09:14
7/13 bazaltkaroly válasza:
#6 Van olyan hely a lakóházban, ahol elférne? ha igen, akkor tedd le olyan helyre a biciklit, ahol útban van mindenkinek, és ha szólnak, mond meg, hogy nem tudod jobb helyre tenni. Lehet egy idő után megenyhül a szíve, és beengedi.
8/13 A kérdező kommentje:
Már a hírtől is agyfaszt kapott, hogy veszek bicajt...
2024. ápr. 17. 09:28
9/13 bazaltkaroly válasza:
#8 Az meg nem az ő dolga, hogy te mit veszel.
10/13 anonim válasza:
Hülye a tulaj. :( Én két biciklit cipeltem fel lépcsőn a 3. emeleti albérletbe, mert az udvaron nem akartam hagyni, hogy ázzon az esőben vagy aszalja nyáron a nap. Egyébként én még esőben való tekerés után is általában (ha nem is mindig) szárazra szoktam törölgetni a bicajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!