Decathlon-ban vásárolt biciklit amit megbántam, másnap vissza lehet vinni?
Figyelt kérdés
Összesen talán 10 km-t mentem vele.márc. 5. 13:35
2/11 anonim válasza:
Nekem a cipőt, ami csak 1x volt rajtam csak úgy vették vissza, hogy nem pénzt adtak, hanem le kellett vásárolnom az árát. Gondolom a biciklivel is így működik, hacsak nem sérült az alatt az idő alatt, amíg nálad volt. Próbáld meg megtisztítani, mert csak úgy veszik vissza szerintem.
4/11 anonim válasza:
Jajah! A bicigli árából kijön egy jó bogxzsák.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Személyesen vettem.
márc. 5. 14:25
6/11 anonim válasza:
Mit bántál meg? A biciklit vagy azt hogy decathlonos?
7/11 anonim válasza:
Lehet próbálkozni, de nem kötelesek visszavenni.
8/11 A kérdező kommentje:
#6 biciklit.
Decathlon-nal nincs baj.
márc. 5. 17:57
9/11 anonim válasza:
És mi a baj a biciklivel? Valamelyik ismerősöd leszólta a márkáját? Hát aztán! Ne érdekeljen mások véleménye ha neked tetszik.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem szólta le senki.
Biciklit akartam mindig is, aztán felültem rá, mentem vele stb. de rájöttem, hogy ez nem nekem való.. sajnos.
márc. 5. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!