Ennyire irritáló, ha valaki másodlagos úton 40el halad?
Figyelt kérdés
Két falu közötti másodlagos úton elromlott a váltóm és beragadt harmadik fokozatba. Csupán 9 kilométert autóztam így, és ezalatt a rövid távon ketten is ledudáltak mielőtt megelőztek. Az egyik fél méterre beállt mögém és intezíven lámpázgatott is. Mindeközben végig villogott az elakadásjelzőm is.febr. 11. 04:11
11/26 anonim válasza:
2en ledudáltak nagy ügy. és mennyien nem dudáltak le, csak simán kielőztek? de most komolyan. ekkora lelki traumát okozott, hogy erről mindenképp kérdést kellett kiírni? tipikusan te is az a sofőr vagy, aki csak a xar sofőröket veszi észre. mivel vagy így jobb? semmivel.
12/26 A kérdező kommentje:
Gyér forgalmú út, talán négyen előztek meg összesen. Épp ezért siralmas az arány, hogy az emberek fele ennyire türelmetlen.
febr. 11. 09:44
13/26 anonim válasza:
tehat 4 emberből leszűrted, mivel 2en ledudáltak, hogy a sofőrök fele ilyen. tehát 1 millió téged 500ezren biztos ledudálnának... ez ugye nem komoly? amúgy meg külterületen előzés közben szabad a hangjelzés, honnan tudod biztosan, hogy mind azért dudált, hogy téged baxtasson? egyre irod csak, hogy a seggedbe mászott. lehet nem húzodtál le eléggé, hogy más elférjen.
14/26 A kérdező kommentje:
Az út minősége is nagyon rossz, kb 70 el lehet itt haladni alapból, azt is a szembesávba szlalomozva, a gödröket kerülgetve. Ha legalább az első két fokozat müködött volna, akkor félreállok, hogy könnyen előzzenek, de nem akartam a kuplungot égetni azzal, hogy mindig megállok aztán harmadikból indulok.
febr. 11. 09:49
15/26 A kérdező kommentje:
Persze mikor mögöttem jöttek akkor nem szlalomozgattam, hanem csak az út szélén haladtam a gödrökba.
febr. 11. 09:52
16/26 anonim válasza:
hát pedig biztos, hogy valami oka van, hogy ledudálnak. ok nélkül minek dudálnának. ha meg a seggedbe mászott, akkor nem tudott elmenni, tehat nem húzodtál le.
17/26 A kérdező kommentje:
annyira le voltam húzódva, hogy a jobb oldali kerekek már az út szélén a porban haladtak.
febr. 11. 09:55
18/26 anonim válasza:
jaj, jól van már :D te tökéletes sofőrként, beállitod magad itt áldozatnak :D Biztos nem úgy mentél, különben nem dudálnak le.
19/26 anonim válasza:
Nézd aki keveset alszik/szexel/sokat dolgozik persze, hogy ideges. Mi a f@szt dudáljak, ha előzhetek. :)
20/26 anonim válasza:
Hármasban 90-nel simán lehet közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!