Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet kamionban netezni, hogyan?

Lehet kamionban netezni, hogyan?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy laptopom és kamionozni szeretnék, és szeretnék benne netezni. Hogyan lehet megoldani mert azt halottam hogy külföldön drágább a mobil internet, ez igaz és még milyen módszerek vannak?
2010. okt. 24. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
hát wifi külföldön sok benzinkútnál van és tudsz netezni én is így szoktam:) meg van valami feltöltős net de ezt nem próbáltam még
2010. okt. 24. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy veszel vmeik szolgáltatonál mobilinternetet, nekem is az van
2010. okt. 24. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Igazából ezt nem most szükséges feltenni, hanem mikor már megvan a szükséges jogositvány, GKI stb, mert a nevedből ítélve 13 éves vagy, tehát legkésőbb 8 év múlva fogsz kamionozni.

Egyébként külföldön nem drágább a mobil internet, sőt!. Csak akkor drága, ha az itteni kártyával, magyar szolgáltatónál netezel külföldön.

Ha külföldi szolgáltatónál van feltöltőkártyás neted, akkor egyáltalán nem drága.

Viszont még jobb, ha egy ilyen készüléked van:

[link]

2010. okt. 24. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
*legkorábban
2010. okt. 24. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
nem vok 13 csak 9 hó7-én születtem
2010. okt. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!