Benzinkutak hogyan vannak nyitva?
MOL, OMV, Shell
Az alap nyitvatartás van ünnepek alatt is vagy amelyik nem 0-24 az zárva tart?
Mol, ami nem 0-24-es az délben bezárt.
A 0-24 az nyitva van.
Tobbirol.nem tudok nyilatkozni
#2 Ez is városfüggő, mert pl városunkban Várpalotán van 3db MOL kút és este 7 , 8 és 10-órakor bezárnak, de ez független az ünnepektől. Elvétve vannak már 0-24-es kutak, de ezek is inkább automaták. Fehérváron a MOL-nak van olyan kútfeje, amit 6 után átkapcsolnak automatára. De gondolom ilyen máshol is működik az országban.
De ugyanez a helyzet a Shell-el is. Nálunk Bezár este 10-kor, Fehérváron nem non-stop.
3: off, de mi értelme annak a 3 mol kutnak Várpalotán? 😀
Oké, a kintit még megértem de a "belvárosban" 1km-re van a kettő egymástól.
#5 A belvárosi régen Esso volt, aztán valamikor megvette a Mol, de amennyire emlékszem a veszprémi oldalon lévő se mindig volt ennek a cégnek a tulajdonában. De nem egyedi, mert Székesfehérváron, a Seregélyesi úton is van két MOL kút, egymástól 1 utcasaroknyira, google maps szerint 350méterre egymástól.
#4 Ahol én szoktam automata Mol kúton tankolni, ott nem kell semmiféle applikáció, simán kártyával fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!