Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik benzínkútaknak nem a...

Melyik benzínkútaknak nem a MOL a beszallítója?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy belyik üzemanyag hálózózatnak nem a MOL szállítja pl: OMW vagy Orlen vagy ha ezek molosak akkor mi nem

2023. dec. 2. 09:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
#10 Mivel adalékok többnyire csak a prémium üzemanyagokban vannak, így sejthető.
2023. dec. 2. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

1. Nem pont az adalékokra gondoltam, hanem a benzin minőségére.

2. Ha szerinted az alap 95-ben nincsenek adalékok, akkor jobb ha inkább kimaradsz ebből a témából, mert halvány fogalmad sincs.

2023. dec. 2. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:

#12 Azért írtam hogy többnyire, mivel 95-ösben is van de közel sem olyan minőségűek mint a 100-asban például.

De például a normál és a prémium gázolaj között nincs olyan különbség mint a 95-ös meg a 100-as benzin között, a gázolaj esetében a biotartalom ugyanannyi csak az adalék más.

Plusz a kutakon kapható üzemanyagokon kívül van egy csomó más tartalmú is, amiket üzemek, kamionok, hajók, vonatok, mezőgazdaság számára szállítanak csak.

2023. dec. 3. 08:35
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 De aki olyat ír hogy a benzinnek "minősége" van azt sem lehet épp szakmabeli, legalább írtad volna hogy oktánszám vagy etanoltartalom....
2023. dec. 3. 08:38
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
#14 Ha oktánszámra, vagy etanoltartalomra gondoltam volna, akkor azt írtam volna. Minőséget írtam, mert minőségre gondoltam. Aki szerint a benzinnek nincs minősége, aki szerint minden benzin egyforma, aki szerint a felhasznált nyersolaj és a finomítási eljárás nem befolyásolja a végterméket, az ne merészelje mások hozzáértését kritizálni.
2023. dec. 3. 09:43
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

#15 Természetesen nem minden benzin egyforma. De mint fizika óráról tudjuk, a világon minden vegyületek halmazából épül fel, így a benzin is. Tehát a "minőség" alatt lehet érteni a kéntartalmat, ólomtartalmat, gyantartartalmat, benzoltartalmat, olefintartalmat és a többi.

Tehát így hogy "minőség" eléggé puritán megfogalmazás, az alap kérdés szempontjából meg irreleváns.

2023. dec. 3. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

"Tehát így hogy "minőség" eléggé puritán megfogalmazás"

Miért is? Na hajrá, halljuk a fantasztikus véleményedet. Ezek szerint az ember nem lehet "beteg", mert lehet megfázás, agydaganat, tüdőgyulladás, stb, szóval a "beteg" szó egy puritán megfogalmazás. Egy mosógép sem "romolhat el", mert lehet programtábla, csapágyazás, lengéscsillapító, szíj, szóval sajnos ez is egy puritán megfogalmazás.

Úgy látszik, hogy kend nincsen tisztában az átfogó kifejezésekkel, csak okosnak próbálja magát tettetni.

"az alap kérdés szempontjából meg irreleváns"

1. Ezt nem igazán tudjuk. Nem lett kifejtve, hogy miért kérdezi. Lehet emiatt, lehet nem. Legalább akkora az esélye annak, hogy releváns, mint annak, hogy irreleváns.

2. Lehet, hogy te még soha nem beszélgettél emberekkel, de a beszélgetések SOHA nem maradnak a kezdeti témánál. A téma mindig elkanyarodik, elkalandozik. Tehát akkor szerinted minden beszélgetés hibás. A világtörténelem összes beszélgetése irrelevánssá vált az első két mondat után.

2023. dec. 3. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

#17 De, az ember is lehet "beteg", viszont erre valók az orvosok hogy azonosítsák a kórokozókat amely miatt "beteg" az illető. Ha odamész a gyógyszertárba hogy adjanak valamit mert "beteg vagy" mert csak néznének hogy mi a franc.

A mosógép sem csak úgy "elromlik", hanem beáll a csapágy vagy zárlatos lesz a villanymotor.

2023. dec. 3. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
#18 Igen, csak tudod vannak kontextusok, illetve szituációk, amikor a kutya nem kíváncsi a részletekre. Általános beszélgetésben általános kifejezéseket szokás használni. Ha mész az utcán és találkozol valakivel, megkérdezi hogy vagy, nem fogsz neki egy komplett kórtörténetet adni, hanem csak annyit mondasz, hogy beteg vagy. Helyzetfelismerés.
2023. dec. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!