Páv 4 vizsgálat hogy zajlik? 5 sikertelen forgalmi vizsga után ehezz még honnan szedjünk erőt? Vagy hogy lehet erre felkészülni egyáltalán ?
Figyelt kérdés
Sajnos a 4.vizsgám se sikerült.
Nem engedtem el egy amúgy lassan érkező autót jobbról és a vizsgabiztos szerint több körültekintés kellene a holtterekbe is..teljesen magam alatt vagyok már. Mindig a vizsga utolsó 20 percébe rontok el valamit..ez miatt aztán nemis tudom egyáltalán elmenjek e már az 5.vizsgára..ezért gondolkodom a pályaalkalmasságin.
2023. nov. 28. 14:40
11/14 anonim válasza:
#10: ezek szerint akkor Miskolcon is emberhiány van és nem tudnak kiadni annyi embert.
Nekem 2 ismerődöm is 5.ik vagy 6.ik alkalommal ment át Szegeden és náluk már 2 VB volt. Fostak is rendesen 🤣🤣
Mondjuk én ELSŐre átmentem, nem tudom mi olyan nehéz a forgalmi vizsgában 🤷♂️ Remélem ilyen ötödjére átmenő miskolciak nem fogják keresztezni az utamat 🤭
12/14 anonim válasza:
Attól, hogy nincs igazad, nem lenne muszáj személyeskedni. Ez a te szegénységi bizonyítványod. Bár az "ilyen ötödjére átmenő miskolci" fogadni mernék, százszor jobban vezet, mint te. Pont az ilyen nagyképű, bunkó gyökerek miatt van ennyi baleset az utakon. Nyomorék.
13/14 anonim válasza:
#11 ELSŐre rúgnálak úgy seggbe, hogy anyádba repülnél vissza.
14/14 anonim válasza:
#11 Inkább tanuljál már meg írni. Lehet, a forgalmi vizsga elsőre sikerült. De látom, az általános iskola első osztályáról ugyanez már nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!