Arab rendszámú autók hogyan adják meg a rendszámukat az autópályamatricához?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 20:55
1/5 anonim válasza:
Ott nincs autópályadíj.
Erre meg nem jönnek.
2/5 anonim válasza:
szerintem nem vesz még véletlen se
a büntetést sose hajtják be egy Szaudi, stb... arabon
Szerintem meg se próbálják:)
Amugy jó a kérédés, ha van kedved kérdezd meg az autópályakezelő ügyfélszolgálatán.... És majd írd le mit mondtak
Amugy az a gyanum tanácstalan lenne az autópályás ügyfélszolgálatos:D
De amugy az is lehet hogy latin betük is szerepelnek az autóik rendszámain(szerintem) a számok meg ugye ugyanolyanok mint nálunk, mivel hogya számokat az araboktól vette át europa! (arab számokat használunk)
3/5 anonim válasza:
2-es, te sem láttál akkor még arab számokat. Igen, számjegyeink eredete arab, de ez messze nem jelenti azt, hogy azonosan is néznének ki azok.
4/5 anonim válasza:
A legtöbb arab országban a rendszámok részben vagy egészben már normálisan írt számokat (néhol betűket is) tartalmaznak. Ahogy a cirill (+ görög, stb) ábécét használó országok is áttértek a latin betűs rendszámokra.
5/5 anonim válasza:
Az arab az hagyján, de mi van a kinaiva ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!