Forgalmi vizsga árának visszaigénylése?
Létszives mutassál már valamit linket erről, mert nekem max a kresztanfolyammal együtt kellett ennek a vizsgadíját befizetni a 4600Ft-ot. De csak az elsőt, mert aki bukik, annak már a vizsga helyszínén kell a pótvizsgát. Viszont a forgalmivizsga diját csak 10 nappal a vizsga előtt kérték idén tavasszal.
Nálunk csak a vezetési órákat, (vizsgaórát is) kellett a suliban befizetni, de magát a vizsgadijakat a közlekedésfelügyeletnél kp-ban.
Meg hogy értetted, hogy nem vezetted le? Vagy arra gondolsz, hogy kevesebb órát vezettél mint amit befizettél, de már megvan a jogsid?
Befizettem a viszgadíjat, viszont nem kaptam időpontot. Behozták az új rendszert. Az új rendszer szerint a vizsgadíjat az autósiskolánál kell befizetni. Így az eredetileg, a vizsgaközpontban már befizetett vizsgadíjam odalett, viszont visszaigényelhető.
Az autósiskola azt mondta, hogy a kreszes csoportba feltöltöttek egy linket, ahonnan elérhető a visszaigénylés. Nem töltöttek fel semmit.
Az óráim száma megvan az első válaszolónak válaszolva.
Elnézést a rendezetlenebb kérdésért. Remélem, hogy így érthetőbb.
Eszerint a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközponthoz (KAV) fizetted be a gyakorlati vizsga díját, ami a megváltozott befizetési hely miatt visszaigényelhető.
A KAV honlapján nincs erről tájékoztatás, lehet, hogy a képző intézményed erre vár.
Érdeklődhetsz a KAV központi elérhetőégein: [link] ,
illetve a területi ügyfélszolgálatánál: [link] , itt a megfelelő terület (Budapest, illetve vármegye) nevére kell kattintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!