Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az útlezárós...

Mit lehet kezdeni az útlezárós tüntetőkkel? Illetve milyen büntetés jár azért ha én szépen lassan közelitek felé (esetleg el is ütöm)?

Figyelt kérdés

Mostanában sok olyan videót dob fel a net nekem ahol sötétzöld aktivisták azzal kívánják felhívni a figyelmet bizonyos gondokra, hogy lezárnak útszakaszt saját testükkel.

Nagy sebességgel nem rohanhatok bele, egyértelmű. De azzal, hogy ő ott csücsül esetleg a én autómra dől stb. engem a személyi szabadságomban korlátoz. Ha én szépen lassan elkezdek felé menni, egyértelművé téve, én pedig át fogok ott menni és ő dafke nem mozdul elütöm abból járhatok én rosszul? Én jeleztem neki, hogy ott át fogok menni, felszólítom, hogy ha nem megy el abból baja is eshet...

Nettó idiotizmusnak és páratlanságnak gondolom az ilyen megmozdulásokat mert azzal, hogy engem és sok másik embert felidegesít még veszélyeztetett alakit ki. Egy autópályán simán csinálhat tömegkarambolt...

2023. szept. 20. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És figyelitek, hogy egytől-egyig mindegyiknek ilyen elmeroggyant gyógyegér feje van?

Sajnos el nem üthetem, de: belefinganék a pofájába 5centiről, leönteném valami romlott húslevessel, a hátizsákját megtaposnám testsúllyal, a leragasztott kézfejére ráállnék a 80 kilómmal, a hajánál/fülénél fogva cibálnám ki az út szélére. Vagy bérelnék egy locsolókocsit és azzal közelítnék feléjük :D :D :D

2023. okt. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!