Létezik olyan elektromos roller amelyik viszonylag könnyű de van felfüggesztése vagyis rugózása és nem olyan mint a legtöbb ami szét rázza az ember agyát ?
Az Etwow tényleg jó választás! Azt mondják az egyik legjobb, ha nem a legjobb a pálcika rollerek között. Hihetetlen, hogy alig 12 kg mellett ekkora teljesítmény nyújt!
Szemeztem vele én is, csak azok a 8"as kerekek, én biztos nem mernék vele 30-al menni. 20 km/ó felett komplett védőfelszerelés lenne rajtam (bringásbukó meg az összes hajlat védő). Nekem Ninebot Max G2 van, ami jóval robosztusabb nagyobb kerekekkel, de azon is rajtam van a bukó még a csuklóvédő (talán kéne térdvédő is, csak egyszer törik szilánkosra az ember térdkalácsa, de aztán sosem lesz már a régi...). 25 km/ó- ra van korlátozva a G2, de sokszor az is sok a biciklis forgalom között. Pedig a G2ön még meg is van a biztonság érzetem.
Nem akarok én senkit elijeszteni/megijeszteni a elektromos rollerezéstől még túllihegni se, de csak egyszer essél le róla csupaszon egy nagyot és a pokolba fogod kíváni még azt is, aki kitalálta. Kell a védőfelszerelés, bárki, bármit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!