Jogosítvány igényléshez milyen papírokat kell vinni?
Figyelt kérdés
Gondolom az elsősegélyt igazoló és a személy igazolvány? Viszont alkalmassági papírt kell? Mert ha jól emlékszem azt le kellett adni az autósiskolanak így csak a számla van még róla2023. aug. 22. 09:45
1/8 anonim válasza:
EÜ kártya, személyi igazolvány, meg az orvosi alkalmassági papír.
2/8 anonim válasza:
Eü alkalmasságiból nem két példanyost kaptál? Mert anno nekem az A4-es lapon dupla volt ,és eltépték.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem 1prldanyt kaptam ami nincs meg 😬😬
2023. aug. 22. 13:13
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem bekellett adni az autósiskolanak mondjuk azt nem értem hogy miért kell vinni az igényléshez miben ha nincs orvosi papír akkor el se kezdhettem volna vezetni
2023. aug. 22. 13:14
5/8 anonim válasza:
Sőt, már az elméleti vizsgához is szükséges volt. És abból, hogy a képzéshez megfelelt, a kormányablakban honnan tudják, hogy meddig érvényes, esetleg milyen korlátozásokkal (pl. szemüveg stb)?
De már jó ideje az EESZT-t használják, annak használatával nyomtatják az alkalmassági papírt, és oda töltik fel dokumentumként. Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor láthatod is, de a kormányablakban akkor is látják, ha neked nincs ügyfélkapu regisztrációd. Aki online igényel vezetői engedélyt, annál is az EESZT-ből veszik át az egészségügyi alkalmassági igazolást.
Azzal együtt, hogy ott van az EESZT-ben, 2 kinyomtatott példányt kaptam az orvostól.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg látni fogja úgy is ha nincs róla nyomtatott példányom
2023. aug. 22. 22:09
7/8 anonim válasza:
visszaadják az autósiskolában az eredetit.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam nem kellet vinni !!
2023. aug. 23. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!