Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklis app létezik?

Biciklis app létezik?

Figyelt kérdés
A google térkép nagyon nem jön be, számomra teljesen érthetetlen. Azt mondja forduljak jobbra és jobbra nem is lehet menni bicajjal.
2023. aug. 18. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Orux, Locus, Osmand

merretekerjek.hu is jó, de az csak útvonal tervezésre.

2023. aug. 18. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Waze
2023. aug. 18. 09:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

#2: a waze kifejezetten autós navigáció, még annyira sem ismeri a kerékpárutakat, mint a google maps.

Autón kívül más járművel nem is szabad használni, mert félrevezeted a sebességeddel.

2023. aug. 18. 09:38
 4/11 nemaRendőrség ***** válasza:
55%
Én anno here maps-t használtam. Kifejezetten tetszett hogy figyelembe vette a szintemelkedést (és mutatta is a kiajánlott útvonalon) nem vitt fel a domb tetejére majd hozott vissza ha fél perccel több megkerülni
2023. aug. 18. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

OsmAnd-ot és Naviki-t használok. Előbbi autós navigációt is tud, meg turistát is. És nagyon sok egyebet a tervezésen, illetve rögzítésen kívül is. Pl. a Wikipédiából is ki tudod keresni, mi van a közeledben. Nagyon szép, részletes térképe van, és több réteget is tudsz rátenni. Alapfunkcióiban ingyenes, a saját ország térképén kívül összesen hetet ingyen le tudsz tölteni (összesen, tehát ha törölsz egyet, nem szabadul fel lehetőség.) De az előfizetés is elég baráti.

A Navikinek is van ingyenes képessége, de annak előfizetése sem ver földhöz.

Kifejezetten bringás app.

Az sajnos mindegyiknél előfordul, hogy néha olyan helyre akar irányítani, ami a terepen nem létezik.

2023. aug. 18. 10:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Pest megyében, de főleg Budapesten a BudapestGO kerékpáros funkciója is nagyon jó, az is beállítható, hogy kerekpárosbarát vagy leggyorsabb útvonal legyen. Ismeri a kerékpárutakat, megmondja a szintkülönbség mértékét (ráadásul van egy emelkedők elkerülése opció is), ráadásul a Google Maps-szel ellentétben az alapból egyirányú, de kerékpárral kétirányú utcákat is ismeri és aktívan tervez velük.

Példának okán adott a budapesti Ferenc tér - Kálvin tér (Ráday utca és az Üllői út közé lőttem be a célpontot) útvonal. A Google Maps egy teljesen logikátlan útvonalat javasol: kivisz az Üllőire(!), majd a Kinizsi utcára befordít balra és a Lónyay utcán keresztül éri el a Kálvin teret.

Ezzel szemben a Budapest GO tudja, hogy a Tompa utca —> Bakáts tér —> Ráday utca útvonal kerékpárral kétirányú, teljes mértékben átjárható és végig ezen az útvonalon visz.

Természetesen ha nem Budapesten és környékén tekersz, akkor ez számodra kevésbé hasznos, szóval nyugodtan hagyd figyelmen kívül a hozzászólásomat, ebben az esetben az előttem megemlített alkalmazásokkal próbálkozz és használd a számodra legmegfelelőbbet! :)

2023. aug. 18. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Bikeometer
2023. aug. 18. 20:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Budapesten biciklizek, szóval jó lesz a Budapest Go, köszönöm a hozzászólásokat!
2023. aug. 22. 08:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Úgy beleéltem magam ebbe a BudapestGo appba erre kiderül, hogy nem is mondja az útvonalat. Olyan kellene ami mondja és mutatja mint egy gps. A locus sem olyan volt.
2023. aug. 31. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
5.-ben kettős is írtam.
2023. aug. 31. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!