Mit lehet tenni, ha a közútkezelő pofátlanul hanyagolja a feladatát?
Adott egy útszakasz, ahol tilos kerékpározni. Főút, de a gépjárműforgalom gyakorlatilag nulla, amióta van autópálya is, amúgy is kellően széles, biztonságos minőségű az út. Ellenben elég fontos lenne a szakasz, mert egyébként háromszoros kerülőt kell tenni a két település között.
Írtam a közútkezelőnek, hogy szedjék le a táblát, de visszautasítottak azzal, hogy 5 évente kötelesek felülvizsgálni a forgalmi rendet, legközelebb erre az adott úton ez 2027-ben fog sok kerülni.
Őszintén szólva ez engem nagyon felháborított. Ha nem fogadják el a javaslatom és azt írják, ilyen meg olyan belső rendelet meg szabályzat miatt nem lehet, azt is elfogadom, de ez így szerintem nettó pofátlanság, a munkakerülés netovábbja.
Van valamilyen felettes szerv, minisztérium, ahol panaszt lehet tenni? Lehet értelme?
Az Építési és Közlekedési Minisztérium a felettes szervük.
Postai cím: 1358 Budapest, Pf. 14.
E-mail: info@ekm.gov.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 (1) 795 3300 (Hétfő: 9:00-12:00, Kedd: 13:00-16:00, Szerda: 9:00-12:00, Csütörtök: 13:00-16:00, Péntek: 9:00-12:00)
A közlekedésért felelős államtitkár: Nagy Bálint.
Az elérhetősége: balint.nagy@ekm.gov.hu és +36 (1) 8962933
Közlekedési hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár: Dr. Kerékgyártó János.
Az elérhetősége: janos.kerekgyarto@ekm.gov.hu és +36 (1) 3731408
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!