Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért hagyják helyben a...

Miért hagyják helyben a szabálytalan autót?

Figyelt kérdés

Saját munkaidőm pihenőidejét áldoztam arra, hogy a rokonomat elszállítsam a vasútállomásra. Az autóhoz visszatérve azt tapasztaltam, hogy mögém beállt valaki szemben, így nem tudtam tőle kifordulni. Negyed óra várás után rendőröket hívtam, akik ráérősen kivonultak, lecsekkolták a rendszámot, majd megköszönték, hogy szóltam. Kérdem oké, de most mi lesz? Szeretnék tudni kiállni. Hát, oldjam meg valahogyan, ők megtették a feljelentést. Köszi. El.

Végül tömegközlekedéssel jutottam vissza dolgozni. Hazafelé menet ugyanúgy ott állt meg az autó, csak akkor már kiálltak mellőlem, így ki tudtam evezni magamat.

Kérdem én, a rendőrök miért nem intézik az elvontatást ilyenkor vagy azt is nekem kellet volna intézni külön, saját kontóra? Mit kellet volna másképp tegyek, hogy megoldódjon a helyzet?

2023. aug. 7. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát figy megállítottam volna egy terepjáróst, hogy 2 méterrel húzza odébb. Fizettem volna neki és mondtam volna, hogy enyém a felelősség. Aki oda parkolt annak pedig lehugyoztam volna a kilincsét. Tegyük fel mi van ha párod valami sürgős ügy miatt hív és nem tudsz menni? 🤷‍♂️
2023. aug. 7. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
1. Amit írsz, az garázdaság.
2023. aug. 7. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Hát akkor mit kellene tenni? Megvárni és megdícsérni a sofőrt aki rám állt?
2023. aug. 7. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Egyetértek az #1 válaszadóval.

Nevezd garázdaságnak vagy aminek akarod, de nem tudok elképzelni olyan közlekedési szituációt, hogy valahova a saját autómmal érkezek, de tömegközlekedéssel megyek haza.

(értsd az enyémnek semmi baja, csak valaki hátráltat)

2023. aug. 7. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Közterületfelügyelet.
2023. aug. 7. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Mire is mennél egy közterületessel?

Némelyik olyan bamba hogy az orrát nem tudja egyedül kifújni, nem hogy intézkedjen.

Esetleg ha talál valami kézzelfogható okot, akkor büntethet.... de ettől az autód még ott marad. 🤓

2023. aug. 7. 15:09
 7/9 Hovarju ***** válasza:
100%

A közterültesek sem tesznek semmi használható dolgot.

Nálunk a rokkant parkolóba álló autóra - ami jogtalanul áll ott - kerékbilincset tettek, ahelyett, hogy elszállították volna. Több napi foglalta a helyet a tilosban.

2023. aug. 7. 15:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát, akkor legközelebb megpróbálom a közterületest hívni, meglátjuk mit tesz. Bár remélem, hogy nem lesz ilyen többet mostanában. Az egészben az a legcikibb, hogy nem szóltam a munkahelyen, mert tíz perc oda, öt perc kigurítani a poggyászt, simán megfordulok emberi időn belül... Ehelyett szerencsétlenkedtem önhibán kívül és közel másfél óra elment vele. Még szerencse, hogy jó munkahelyem van, ahol nem csinálnak ilyenből ügyet. Egyébként direkt azért hívtam rendőrt, mert én úgy tudtam, hogy ilyenkor el is szállíttatják, nem csak dokumentálják a szabálytalanságot.
2023. aug. 7. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Ha ez így van én még ki is szúrtam volna a kerekeit.
2023. aug. 8. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!