Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikertelen Kresz-vizsga után...

Sikertelen Kresz-vizsga után meddig lehet újramenni vizsgázni? Tehát a következő Kresz vizsgára.2év?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

van ismerősöm aki 5x -re ment át a Kresz-en.

egy másik ismerős a forgalomban meg 4x -re.

tehát ha anyagilag bírod...

2010. okt. 14. 15:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés hogy hányszor mehetek,hanem hogy két kresz vizsga között mennyi a maximális idő amennyi eltelik?Amúgy remélem nemkell hogy ennyiszer bírja a pénztárcám:D
2010. okt. 14. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
A maximális akár 100 év is lehet, csk attól függ, meddig élsz. Nem korhatáros.
2010. okt. 14. 16:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem úgy hallottam,mert ha 2010 május 20án megyek először és megbukok akkor nemmehetek 2020 május 20án anélkül hogy ne mennék még 1x tanfolyamra.De az én kérdésem az,hogy ha 2010 május 20án mentem vizsgázni és megbuktam,akkor 2011 május 20ig mehetek vagy 2012 május 20áig vagy meddig? Kérem olyan válaszoljon már akinek van szövegértése!!köszönöm
2010. okt. 14. 16:42
 5/13 anonim válasza:
Akárhányszor mehetsz, és asszem a bukta után már 2 héttel próbálkozhatsz újra. sok sikert :)
2010. okt. 14. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Értettem, h mit kérdeztél, csak nem tudtam, h szabályozva van ez felfelé is.
2010. okt. 14. 16:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom h bukta után akár már a következő héten is mehetek... ajjj istenem, ... hát igen amúgy van egy felső határ is,és ez a kérdésem,hogy az vajon mennyi...én azthiszem 2év de nem vagyok benne biztos,és ha 2év után mész akkor megint tanfolyamon kell részt venned!DE mondom ebben nemvagyok biztos,hogy ez 2év.
2010. okt. 14. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:
A sikeres kresz vizsga időpontjától van két éved,hogy letedd a rutin és forgalmi vizsgát, ha ez nem sikerül két év letelte után meg kell ismételni a kresz vizsgát a kresz tanfolyam már nem kell,azt elég egyszer az elsőnél megcsinálni.
2010. okt. 14. 18:42
 9/13 A kérdező kommentje:
De én a sikertelen Kresz vizsgát kérdem könyörgöm!...h ha először sikertelen lett,akkor mi a maximális idő amíg mehetek a következőre,ha nemtudok rá időt szakítani rá mondjuk sokáig... ÉRti? a 2. kresz vizsgát mivel 1. első nemsikerült meddig tehetem le? mi az a maximális idő,ami után lejár.... és újra KRESZ TANFOLYAM!!! kell?...
2010. okt. 14. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Érti kis méregzsák :).Tehát amikor akarsz jelenleg csak az van szabályozva, hogy az első vizsgára csak az mehet aki elvégezte a tanfolyamot.Tehát ha megvan a sikertelen vizsgád a tanfolyamot letudtad és mehetsz akár harminc év múlva is tanfolyam nélkül,kresz vizsgázni.erre gondoltál? :)
2010. okt. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!