Mit vizsgálnak az autó műszaki vizsgájánál?
Figyelt kérdés
Most vinném el először a 17éves Astrámat(eddig szerelő vitte).Az ajtónyitó kar el van törve,csak kívülről lehet kinyitni,meg apróbb rohadások vannak rajta.Átnézettem vele,azt mondta ezeket ki kell cserélni.Elvittem egy másik szerelőhöz aki megrángatta a kerekeket meg megnézte a kormány holtjátékát és azt mondta ha jó a fék ez így tuti átmegy.Most akkor mit is néznek gyakorlatban?Gumikat nézik?2010. okt. 13. 20:16
1/6 anonim válasza:
Mindent! Ha adsz neikik zsét akkor átmegy! Ha nem, akkor még egy szalonból kivitt autóban is találnak hibát!
2/6 anonim válasza:
a világitást, a rohadásokat, a féket, a futoművet, a kormányt, az ablaktörlöket/ablakmosot, a szineltérést, ETC...
3/6 anonim válasza:
Nekem pl. sem az ablaktörlőt, sem a mosót, sem a világítást nem ellenőrizték.
4/6 anonim válasza:
nem azért irtam le mindent mert nekem is ellenörizték hanem mert a kérdezö arra volt kiváncsi, de am cs KPM vizsgán nézik ilyen részletesen vagy még ott se
5/6 A kérdező kommentje:
Ha törve volt,le let glettelve meg alapozva,de nincs színrefújva az baj?Mennyit szoktatok adni nekik?5-10eft?
2010. okt. 13. 20:43
6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem azt mondták, hogy hagyjam ott a kocsit egy napra. Délután felhívtak, hogy a fékpofák kicsit kopottak, ki kéne cserélni, de azt is megteszik (mivel ez egyben szerelő műhely is volt) és így 50 ezer. Szerintem semmi másra rá sem pillantottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!