Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy utasszállító géppel simán...

Egy utasszállító géppel simán ketté lehetne szelni a MOL Campus tornyát?

Figyelt kérdés
A szeptember 11 támadásokra gondoltam bár ott ugye a tornyok sokkal szélesebbek voltak de érdekelne egy magyarországi szimuláció hogy a budaparton lévő felhőkarcolóba milyen károk keletkeznének illetve mi történne a géppel. Még mielött fel jelentenétek, nem, nincs ilyen hajalmom ,csak érdekelne

2023. júl. 2. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Az épület szerkezete szerintem más. Súlyos károkat nyilván lehet okozni, de össze nem rogyna, úgy gondolom.
2023. júl. 2. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Meg legalább 400 méterrel magasabbak voltak nyilván könnyebben eltalálták.

Ilyen alacsonyan nem biztos hogy eltalálná egy repülőgép,de ha igen a gép biztos felrobban.

2023. júl. 2. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnéd tudni milyen az ha álmodban rádtöri az ajtót a TEK? Ehhez írj ki még pár ilyen kérdést... :))))
2023. júl. 3. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
#4: Lehet inkább az FBI-tól kellene félni :D
2023. júl. 3. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt gyakorlatban kipróbálom.

Bin Laden

2023. júl. 3. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
(Ha olvasná a TEK vagy hasonló szervezet, akkor jelzem az #5-ös csak poén volt, nem vagyok Bin Laden és nem készülök semmire)
2023. júl. 3. 16:20
 7/8 A kérdező kommentje:
FBI open up!!!!
2023. júl. 3. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A WTC tornyai több mint 400 méter magas acélszerkezetes felhőkarcolók voltak, a MOL viszont csak 140 méter magas vasbeton szerkezetes magasház, ami azért jóval masszívabb szerkezet. Nem kifejezetten könnyű egy ilyen alacsony épületet eltalálni, egy mai utasszállító vezérlése valszeg automatikusan közbeavatkozna, de ha eltalálná akkor sztem rendesen szétcsapná a tornyot. Egy kis gép viszont alig okozna benne kárt.

1961-ben Zuglóban lezuhant egy DC 3-as gép és eltalált egy tégla épületet, ami közel sem annyira masszív szerkezet mint egy vasbeton szerkezet, de viszonylag csak kisebb kárt okozott benne, a gép viszont megsemmisült.

[link]

2023. júl. 20. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!