Miskolcon a Szinvapark kb. mennyire van a Tiszai vasútállomástól?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy hogyan juthatok el egyről a kettőre, utcák megvannak, csak az lenne a kérdés, hogy ez a távolság sétálva megtehető-e, esetleg hány km?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2023. júl. 1. 21:41
1/6 anonim válasza:
1,5 km a google szerint. Jómagam párszor már megtettem a Tiszai - Búza tér ( autóbuszpályaudvar ) ami picit hosszabb.
2/6 anonim válasza:
Villamossal pár megálló, 5 perc alatt ott vagy, pont ott szállsz fel, pont ott tesz le. Én biztos nem sétálnék.
3/6 nemaRendőrség válasza:
Lazán megtehető gyalog. Kövesd a villamos síneket és nem lesz gond. Lehet spórolnál párszáz métert kis utcákkal, de a selyemrét sajnos nem az a környék.
Nem borzalmas, de vannak alakok
4/6 anonim válasza:
Kb 20 perc séta, ha a villamos síneket követed. Rövidebb, ha a bringaúton mész.
5/6 anonim válasza:
"selyemrét sajnos nem az a környék"
Manapság már semmi baj a Selyemréttel, plusz a bringaút a Szinva másik oldalán megy, teljesen elkerüli.
6/6 anonim válasza:
ismerek olyat a ki a selyemréten lakik nincs vele semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!