Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amerikai jogositványt lehet...

Amerikai jogositványt lehet honositani?

Figyelt kérdés
Amerikában nagyon egyszerű és olcsó a jogsi. Ha megszerzem a motoros jogsit kint akkor azt bejegyzik nekem a magyar jogsimba?
2023. jún. 24. 02:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet honosítani, úgy, hogy utána itt is levizsgázol, csak úgy simán nem kapsz magyart, főleg mert kint kicsit más a Kresz is.

[link]

2023. jún. 24. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Úgyvan! Nincs épp elég idióta motoros? Még te is be akarsz állni a sorba? Épp most olvasom hogy a hárlis fesztiválon mennek neki mindennek, baleseteznek, még halott is van. Az utak bohócai! Komolyan mondom 100 köbcentinél nagyobb motorkerékpárt nem szabadna forgalomba engedni!

Te meg már a jogsi megszerzéskor is csak a felelőtlen, kibúvós magatartást tanusítod... hogyan leszel igy komoly, megbíthazó, felelős motoros?? Hogyan?

2023. jún. 24. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, én megnéztem, miből áll ez az amerikai MSF (Motorcycle Safety Foundation) képzés, ami után kapod is a jogsit. Egy vicc.
2023. jún. 24. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
#2 100 köbcentinél kisebbel meg főleg csak meghalni lehet, ha nem csak két sarokra mész vele. Csak meg kell tanulni kezelni.
2023. jún. 24. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!