Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Adta már fel valaki a vezetést...

Adta már fel valaki a vezetést, hogy ez mégsem neki való?

Figyelt kérdés
Megvan a jogsi elsőre, autó is van, de túl nagy a napi stressz.

#stressz #autóvezetés #Nemnekemvaló
2023. jún. 3. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 Az egy hülye idegbeteg volt, az ilyet 10 másodpercen belül el kell felejteni, mert csak elvonja az ideg a figyelmed az útról. Ez az egyik véglete a baromskálának, a másik véglete meg az, aki autópályán is bennragad a belsőbe koppra 120-szal, mert hogy ő szabályos, csak éppen kiválogatja, melyik szabályt tartja be. Pedig mindet be kéne, és akkor vadgázoláson kívül soha nem lenne baleset.
2023. jún. 8. 16:28
 22/23 anonim válasza:
Én 30 óra alatt az autót a sávban tartani se tudtam megtanulni... tehát egyértelműen nekem ez nem való -_-
2023. dec. 10. 10:01
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 Azt nem is mondják el sajnos sokszor, hogy a horizontot kéne nézni, aztán visszapásztázni, nem végig az autó előtti pár méter utat, úgy nem is lehet sávon tartani. De ez gyalog és kerékpárra is igaz amúgy.
2023. dec. 10. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!