1/7 anonim válasza:
Tömegközlekedéssel. Viszonylag olcsó, és a pénzedért megfelelő minőségű szolgáltatást kapsz.
2/7 anonim válasza:
Autó, tömegközlekedés, kerékpár.
A pontos viszonylattól és időponttól függ, hogy épp melyik a legjobb.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, merre jársz. A belvárosban tömegközlekedéssel, biciklivel jobb, külvárosban az autó, motor lehet előnyösebb.
4/7 anonim válasza:
Attól függ hova. Belvárosban tömegközlekedés vagy gyalog.
A biciklit én pont azért utáltam meg, mert belvárosban életveszély. Autósok sem figyelnek, gyalogosok sem, sok a rolleres, meg mindenféle szarral közlekedő turista és önmagukban a kerékpárosok is életveszélyesek.
Külső kerületekben autó, motor és ott már élhetőbb a bicikli is. Tömegközlekedés van ahol jó, van ahol rossz.
5/7 Alex Fly válasza:
Ha ott járok, én kerékpárral szoktam. Ha valamilyen ok miatt nincs nálam, akkor ott a BKK.
6/7 anonim válasza:
A Hungária körúttól befelé csak tömegközlekedéssel.
Nem is elsősorban a dugók miatt, hanem azért, mert a buszról/villamosról stb. csak leszállsz, nem kell parkolóhelyet keresned.
7/7 anonim válasza:
Tömegközlekedés valamint saját e-roller. 1 óra alatt a rollival Kelenföldről Kápmegyeren tudok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!