Kezdő kamion sofőr mellett hetelős munkarendnél belföldön vagy nemzetköziben ott lehet vele a párja,barátnője? Vagy ezt tiltja valami törvény,szabályozás?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 12:04
1/7 anonim válasza:
Ha saját céged van, akkor talán nem. Alkalmazottként valószínűleg nem engedik.
2/7 anonim válasza:
Ha csak simán beülnek a sofőr mellé, akkor valószínüleg nem foglalkoznak vele, de főnök jobb ha tud róla, és közösségi oldalakra se kell semmit feltenni.
Kérdező! Miért vagy erre a témára ennyire rákattanva? Már nem az első ilyen kérdést olvasom.
3/7 anonim válasza:
ha barát, feleség, gyerek ül a jobbon, az nem olyan egyszerű...kell egy balesetvédelmi, tűzvédelmi papír, oltási könyv...(is)
4/7 anonim válasza:
balesetvédelmi papírt aláíratják amikor felvesznek dolgozni, ha a rokon nincs alkalmazásban ez full lényegtelen
tűzvédelmi papírt én sem tudom, hogy jön ide
oltási könyvön meg rohadt jót röhögtem😂
5/7 anonim válasza:
Ha kezdő vagy akkor főleg ne vigyél senkit, mert nagyon elvonja a figyelmed mindenről.
7/7 anonim válasza:
Már 6 évet billencseztem belföldön, szóval nem voltam totál kezdő a szakmában, mikor munkahelyet váltottam és elmentem egy nemzetközis céghez. Ott el akartam vinni a barátnőm az első 10 napos kanyarra, de a góré nem engedte. Aztán végül az 10 volt az összes munkaidőm, mert ahogy hazaértem fel is mondtam, ettől független okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!