Hova tudom névtelenül bejelenteni, ha valaki jogtalanul kapott jogosítványt?többi lent
Tőlünk néhány házra lakik egy férfi akinek szklerózis multiplex nevű betegsége van. Volt már tolószékbe is 3 éve. Aztán valahogy helyrejött.
Jogosítvány szerzett és vett egy jó nagy autót.
De az a vezetés. Megy mint egy őrült vele, nem első alkalom hogy többen láttuk, hogy rángatózott a kocsiba vezetés közben, és össze vissza rángatta a kormányt, a boltba is szoktunk vele találkozni, szinte állandóan rángatózik a lába. Pár hete majdnem elütött 2 iskolás fiút a zebrán, a fiam látta, most reggel a boltba menet meg majdnem engem. Jött vagy 90 nel lakott területen belül ha nem ugrok el, elüt. Nem tudom hogy adták meg neki a jogosítványt, de nagyon beteg. Hova tudnám bejelenteni, hogy vizsgálják már meg ezt az egészet mert szerintünk egyáltalán nem való ő már a volán mögé. Itt rengeteg gyerek lakik, ő meg száguldozik. Férjem barátja próbált vele beszélni már, de bunkón el lett küldve a picsába hogy az ő élete, igen ám de mindenki veszélybe van miatta, mert a lábrángatózás miatt össze vissza nyomkodja a pedálokat. Azért írtam részletesen ezt le hogy értsétek hogy komoly dologról van szó. A háziorvosunk aki kiadta a papírt neki, tavaly elment külföldre mert 2 embert is félrekezelt és amiatt haltak meg. Szóval lehet ő hibázott vagy fogalmam sincs. Mindenesetre félünk már az utcára kimenni, mert nem dolgozik, állandóan úton van a kocsival.
ma 08:02
Dehogy tudja. Amit a háziorvosról írt az max, helyi pletyka.
ebben az esetben a névteln bejelentés nem vezet sehova...nincs KMB rendőrörs? Kell hogy legyen járőr a környéken, nekik kell szólni.
Kérdés holt vett gyakorlati órákat, és ott vizsgázott-e? A vizsgabiztosnak látnia kellett, milyen állapotban van...
Igen tudom bizonyítani, cikk is vam róla a neten meg a helyi tvben is benne volt....
De nem ez volt a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!