Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hova tudom névtelenül bejelent...

Hova tudom névtelenül bejelenteni, ha valaki jogtalanul kapott jogosítványt?többi lent

Figyelt kérdés

Tőlünk néhány házra lakik egy férfi akinek szklerózis multiplex nevű betegsége van. Volt már tolószékbe is 3 éve. Aztán valahogy helyrejött.

Jogosítvány szerzett és vett egy jó nagy autót.

De az a vezetés. Megy mint egy őrült vele, nem első alkalom hogy többen láttuk, hogy rángatózott a kocsiba vezetés közben, és össze vissza rángatta a kormányt, a boltba is szoktunk vele találkozni, szinte állandóan rángatózik a lába. Pár hete majdnem elütött 2 iskolás fiút a zebrán, a fiam látta, most reggel a boltba menet meg majdnem engem. Jött vagy 90 nel lakott területen belül ha nem ugrok el, elüt. Nem tudom hogy adták meg neki a jogosítványt, de nagyon beteg. Hova tudnám bejelenteni, hogy vizsgálják már meg ezt az egészet mert szerintünk egyáltalán nem való ő már a volán mögé. Itt rengeteg gyerek lakik, ő meg száguldozik. Férjem barátja próbált vele beszélni már, de bunkón el lett küldve a picsába hogy az ő élete, igen ám de mindenki veszélybe van miatta, mert a lábrángatózás miatt össze vissza nyomkodja a pedálokat. Azért írtam részletesen ezt le hogy értsétek hogy komoly dologról van szó. A háziorvosunk aki kiadta a papírt neki, tavaly elment külföldre mert 2 embert is félrekezelt és amiatt haltak meg. Szóval lehet ő hibázott vagy fogalmam sincs. Mindenesetre félünk már az utcára kimenni, mert nem dolgozik, állandóan úton van a kocsival.

2023. máj. 21. 07:37
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocs van ahol elírtam, csak ideges vagyok már.
2023. máj. 21. 07:38
 2/21 anonim ***** válasza:
46%
Ameddig nem okoz balesetet, addig egy hatóság sem fog azzal foglalkozni, hogy szabályosan szerte-e a jogosítványát.
2023. máj. 21. 07:48
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Az SM nem okoz folyamatos rángatózást!
2023. máj. 21. 07:54
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát pedig a 2 szememnel láttam. Nem úgy kell elképzelni, hogy spárgába veri magát hanem egy helyben áll akkor is jár össze vissza a lába szünetekkel.
2023. máj. 21. 07:57
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Amit a háziorvosról írtál azt bizonyítani is tudod?
2023. máj. 21. 08:02
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

ma 08:02

Dehogy tudja. Amit a háziorvosról írt az max, helyi pletyka.

2023. máj. 21. 08:06
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
4-es: ha ez igaz, akkor NEM SM-je van, vagy nem CSAK AZ, az ugyanis még mindig nem okoz ilyet!
2023. máj. 21. 08:07
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

ebben az esetben a névteln bejelentés nem vezet sehova...nincs KMB rendőrörs? Kell hogy legyen járőr a környéken, nekik kell szólni.

Kérdés holt vett gyakorlati órákat, és ott vizsgázott-e? A vizsgabiztosnak látnia kellett, milyen állapotban van...

2023. máj. 21. 08:11
 9/21 A kérdező kommentje:

Igen tudom bizonyítani, cikk is vam róla a neten meg a helyi tvben is benne volt....

De nem ez volt a kérdés!

2023. máj. 21. 08:18
 10/21 A kérdező kommentje:
8. Néha szoktak járni járőrök erre estefelé, de nem sűrűn.
2023. máj. 21. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!