Ilyen esetben melyik lehajtónál kell lemennem?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a megyei matricánál úgy van, hogy a megye utáni első lehajtóig lehet vele közlekedni. Viszont akkor mi van ha egy lehajtó pont a megyehatáron van? Például M6 Százhalombatta dél lehajtó Budapest irányába.
Ilyenkor ott le kell mennem vagy így is használhatom a következő lehajtót?
2023. máj. 3. 09:02
1/4 anonim válasza:
Az általad említett csomópontnál Bp irányába a megyehatár tábla a lehajtósáv után van kb 200 méterrel, tehát mehetsz a következő lehajtóig.
2/4 anonim válasza:
Ráckeresztúrig jó a Pest megyei. Mindegyikről térképes formában is lehet tájékozódni.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Igen, a megyehatárt jelző tábla utáni első lehajtóig érvényes.
Az M6-on az Ercsi, illetve Ráckeresztúri kijáratig (34km) érvényes a Pest Megye matrica. Én is addig mentem már az idén 3 alkalommal, eddig nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!